Кой спечели тридневен пропуск за Elevation 2012


Кой спечели тридневен пропуск за Elevation 2012

3792

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на организаторите на Elevation Music Festival 2012, предоставили шанс на още един от вас да се сдобие с БЕЗПЛАТЕН ТРИДНЕВЕН пропуск за феста.

Както вече огласихме, той ще състои на военната авиобаза Доброславци на 22, 23 и 24 юни. А късметлията е Кристин Александров.Честито!

Името му бе изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е третият популярен артистичен псевдоним на Quentin Leo Cook, известен като Norman Cook и/ли Fatboy Slim?

Вярното е: Pizzaman

Знаменитият диджей ще се изяви в първата вечер на събитието.

Фестивалният билет за Elevation не е пропуск за концерт, а възможност да се посетят поредица от участия на световноизвестни музикални изпълнители, някои от които никога не са били представяни на българската публика като Erykah Badu, Cypress Hill и Шон Пол (Sean Paul) например. По време на събитието ще има 59 различни музикални изпълнения, както и многобройни дейности и атракции, които ще поддържат уникалната парти атмосфера: фън зона, професионални демонстрации в екстремната зона, арт пространство.
 
Предвид това е наложително да се изясни, че няма да бъдат пускани в продажба еднодневни билети за Elevation нито предварително, нито на входа на военна авиобаза Доброславци. Единствените пропуски, които ще могат да бъдат закупени на място, ще бъдат фестивалните пасове на стойност 99 лева, валидни за всички дни и нощи на проявата. 

Интересна подробност е, че звездите на Elevation са предимно вегетарианци.

Букет божури, малка бутилка кленов сироп и изцяло вегетарианска и здравословна храна са само част от желанията на музикантите. Сред обичайните изисквания на изпълнителите са голям брой памучни хавлии, огледала цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление. Не липсват и екстравагантни изисквания – някои от артистите искат да имат в гримьорната си шест чифта бели мъжки чорапи и сигнални аерозолни свирки.

В звездното меню преобладават домашно приготвено гаспачо, горещи супи, вегетариански плата, био продукти, голям брой люти чушки, джинджифил, карибска, индийска и традиционна местна кухня, асортимент от домашни сладкиши и много плодове.

Гримьорните ще бъдат декорирани с удобни мебели, множество ароматни свещи, саксийни цветя и цветни аранжировки.

Сред желанията на звездите има и две много сърдечни – един от артистите държи да получи пет български пощенски картички с марки, а други - всякакви възможни местни сувенири.

Повече подробности, информация и пълната програма по дни и часове - на www.elevation.bg 

Симпатичният поздрав на канадците Walk Off The Earth - на:

http://www.youtube.com/watch?v=ITolgSoiFcw&feature=share

Междувременно "Спечели с MySound.bg" продължава за:

Безплатна ДВОЙНА покана за международния B'еst Fest в Румъния, който ще е състои на 7 сцени в красивия парк "Тунари" (Tunari) на езерото Пасареа край столицата Букурещ на 6, 7 и 8 юли.

Виж как - ТУК!

Безплатна ДВУДНЕВНА покана за Sofia Rocks 2012. Както вече огласихме, поредното издание на популярния фестивал ще се проведе на на Националния стадион "Васил Левски" на 7 и 8 юли (събота и неделя).

Подробностите - ТУК!

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички