Kosheen на Elevation Music Festival 2012


Kosheen на Elevation Music Festival 2012

1571

Гледахме Кошийн (Kosheen) на плажа в Бургас преди пет години и там толкова много им отиваше и беше толкова хармонично, че ми е малко чудно какво ли ще е усещането да ги чуем и видим на софийското равно поле.

А и след Чамбао (Chambao) снощи все още съм на няколко различни локации по света едновременно, трудно ми е да се концентрирам върху нещо различно. Но големите са големи и толкова. Кошийн са пред нас точно в 19.00 ч. и сякаш ни приканват с "Resist", като прекрасно знаят, че всяка съпротива пред музиката и силата им като концертна група, е безплодна. Да, в първия ден на Elevation се пръскаме на щастливи молекули, парченца чисто човешко щастие, които подаряваме щедро и с радост на всеки един от великолепните музиканти. Шарени сме, шарени са, музиката е навсякъде около нас и се разливаме в страхотния сет на британците.

Групата е от тези, които трябва да видиш поне два пъти на живо, защото е и различно, и еднакво възхитително да се оставиш на таланта на тези хора. Трип-хоп и електроника се разливат, понесени от пулсиращия ритъм, а гласът на Сиан Евънс (Sian Evansе) е толкова силен, че призовава всяка капка пот към тила ми, като по пътя си пои всеки настръхнал косъм по тялото ми. "Ще ви представим и нови песни и се надявам да ви харесат, защото ги чувствам като новородени, а аз обичам всичките си деца", споделя харизматичната фронтдама за горещия диск "Independence". И музикантите ни поднасят тазгодишните "Spies" и "Get A New One". Взимаме ги, разбира се. И с радост посрещаме и отдавна любимите "Catch" и "Hide U". Всъщност, никой не иска да се крие. "Благодарим и надявам се скоро да се видим отново".

Ние също, Сиан! Ние също! Снимки от Elevation - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички