Кои са малките големи?


Кои са малките големи?

4080

И тази година театралната работилница "Сфумато" доказва, че е по-силна от жегите и от акредитациите и платените билети с поредното издание на Малкия сезон.

До 4 юли ще можеш да си наваксаш с пропуснатите и непознатите театрални проекти, танцови спектакли, поетически четения и музикални представления. А те ще са много. В програмата ще вземат участие както прохождащите таланти от българската сцена, така и някои алтернативни представления и постановки, за които вече сме си говорили неведнъж.

По-конкретно - по време на Малкия сезон ще гледаме "Пиеса за умиране" на Ани Васева и "ДНК на думите" на Албена Баева и Иванка Могилска. От музикалната страна на Малкия сезон ще застанат Help Me Jones, Бабароунс (The Barbarones), Ксетка Фон Тейп и ЛаТекст - поредната група на Петър Чухов, а през останалото време ни търси в залите или пред самата работилница -  с нетърпение очакваме 140 Ideas, които вече се разписаха на гърба на театъра, а сега подготвят още графити изненади за сезона, обясниха организаторите.

Концертът ще е пред самата ТР "Сфумато", в бившия парк "Заимов "(до театър "София"). Вход няма - изявата е насред тревните площи.

Барбароните захващат от 19.00 ч., поясни  фронтменът на бандата (на снимката) Явор Петков.

https://www.facebook.com/media/set/?

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички