Morbid Angel, Kreator и Nile с общ концерт у нас! Бруталика


Morbid Angel, Kreator и Nile с общ концерт у нас! Бруталика

1867

Четири екстремни банди ще люлеят столичнат зала "Христо Ботев" на 19 ноември.

Това са Криейтър (Kreator), Морбид Ейнджъл (Morbid Angel), Найл (Nile) и Fueled By Fire, които пристигат по покана на Loud Concerts и "Арт БГ".  Концертът е част от европейското турне на първите три групи, като ко-хедлайнъри са немските траш ветерани Криейтър и легендарните американски дет-метъли Морбид Ейнджъл

Преди тях ще се изявят дет метъл шайката от Южна Каролина - Найл, и Fueled By Fire. Четворката от Калифорния е създадена през 2002, но много бързо добива популярност в траш средите заради експлозивната си смес от най-доброто от ранните Slayer, Overkill и Тестамент (Testament). В дискографията си имат вече два албума, а концертите им се славят с нестихващата си енергия.

Още преди да се е състояла, обиколката предвещава да остане в историята на метъла, заричат се спецове по тежкия саунд.

Това ще е дебютът на Морбид Ейнджъл (на снимкатa) пред родна публика. Американците обещават да представят пред българските си фенове убийствен сет от всички свои албуми, сред които класическите "Altars Оf Madness" и "Covenant".

Морбид Ейнджъл е една от емблематичните банди, които даде на метъл сцената Тампа, Флорида, и третата най-успешна дет метъл формация по продажби в САЩ след Кенибъл Корпс (Cannibal Corpse) и Deicide. Групата е създадена през 1984, но издава дебюта си "Altars of Madness" чак през 1989. Той е обявен в класацията на британското списание Terrorizer за най-добър дет метъл албум на всички времена. Морбид Ейнджъл са първата дет метъл банда, постигнала по-значим мейнстийм успех, след като клипът "God Оf Emptiness" е излъчен по MTV в епизод на Beavis Аnd Butt-head. В началото музикантите са повлияни предимно от окултизма, сатанизма и антихристиянски теми, но с течение на времето сюжетите в песните им преминават към Шумерската митология, Римската империя и други. Осемте студийни албума на американците излизат в азбучен ред, като последният от тях - "Illud Divinum Insanus", се появява през юни 2011.

Крейтър се разписаха наскоро под един от най-силните си проекти - "Phаntom Antichrist", който ще бъде представен и у нас тази есен. Предстоящата касапница ще е четвъртото им гостуване на родна земя.

Билетите за концерта са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, TBI Сredit, Germanos, Multirama, "Пикадили", "Техномаркет", Public, бензиностанции OMV, M-Tel, "На тъмно" и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Първите 66 билета ще се продават на цена от 33 лв., След изчерпване на промоционалните количества - до 15 юли, цената им ще е 35 лв. След тази дата пропуските ще са по 40 лв. а в деня на концерта, както и на място - по 45 лв.

Още - на:

www.loudconcerts.com
www.facebook.com/loudconcerts
www.twitter.com/loudconcerts

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички