Свършиха промо билетите за Morbid Angel, Kreator и Nile


Свършиха промо билетите за Morbid Angel, Kreator и Nile

3729

Промоционалните билети за съвместния концерт на Морбид Ейнджъл (Morbid Angel), Криейтър (Kreator), Найл (Nile) и Fueled By Fire - 66 пропуска по 33 лв., са изчерпани.

Както MySound.bg вече огласи, металиадата ще се състои в столичната зала "Христо Ботев" на 19 ноември. Феновете на тежката музика все още могат да закупят пропуски на преференциални цени от 35 лв. до 15 юли включително. След тази дата билетите ще са по 40 лв. а в деня на концерта, както и на място, ще струват по 45 лв.

Билетите са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, "Пикадили", "Техномаркет", Public, бензиностанции OMV, M-Tel, "На тъмно" и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Организаторите Loud Concerts и ArtBG представят на българската публика може би най-екстремния сбор от групи, които  обикалят Европа тази година. Немските траш ветерани Криейтър, две от легендите на американския дет метъл – Морбид Ейнджъл и Найл, както и младите трашъри Fueled By Fire обещават да излеят огромна доза метъл.

Още преди да се е състояло, турнето вече предвещава да остане в историята на метъла. Ко-хедлайнери на метъл лудницата са Криейтър и Морбид Ейнджъл, за които това ще е първо гостуване в България. Американците обещават убийствен сет с репертоар от класическите си албуми "Altars Оf Madness" и "Covenant".

Криейтър издадоха наскоро един от най-силните си проекти - "Phаntom Antichrist", който ще бъде представен на родната публика. Това е четвърта изява на немските траш ветерани у нас.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички