Спечели автобиографията на Слаш!


Спечели автобиографията на Слаш!

3993

Както всяка година, така и тази, няма как да минем без любимата ви рубрика "Голямото лятно четене", която MySound.bg импровизира, въпреки че други (да са живи и здрави) я прилапаха (и доразвиха) като идея и реализация. Могли - направили!

Първи за пълноценната ви (духовна, пък нека да е секс - без наркотици, и рок-ен-рол) почивка помислиха от издателство Addix. С конкретно предложение за "Спечели с MySound.bg"- един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с автобиографията на Слаш (Slash).

Както вече огласихме, поредното издание в каталога на Addix, е тъкмо Slash. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година Слаш спечели награда от сп. "Метъл Хамър" в категорията за бог на рифовете?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Slash

Очакваме до 16.00 ч. на 26 юли, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Журналистът от Rolling Stone - Антъни Боза, който подпомогна бившия гънър на литературното му поприще, е автор на бестселърите на New York Times Whatever You Say I Am: The Life Аnd Times Оf Eminem и Tommyland – автобиографията на барабаниста на Мотли Крю (Mötley Crüe) - Томи Лий (Tommy Lee).

Слаш - някогашен член на Guns' N Roses, чийто първи концерт у нас се състоя наскоро, споделя своите спомени, представящи секса, наркотиците и рок-ен-рола в нова светлина.

За първи път китаристът разказва историята, споделяйки я от първо лице – как се е събрала легендарната група Guns N’ Roses, създала музиката, поставила начало на цяла една епоха. Как членовете на бандата оцеляват след безкрайните бурни турнета и как впоследствие всичко рухва. Книгата "Слаш" (Slash) разбулва факти около известния с потайността си китарист. Животът му е като предно място на шеметното влакче на ужасите, което го превръща в една от най-великите рок машини в историята – винаги на ръба на самоунищожението, дори когато е на върха на успеха.

Произведението е като самия Слаш: забавно, откровено, интригуващо, вдъхновяващо, шокиращо... с една дума – невероятно.

Още - на:

www.addix.org

Междувременно, все още можеш да спечелиш безплатен ТРИДНЕВЕН пропуск за Spirit Of Burgas 2012.

Виж как ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички