Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Spirit Of Burgas 2012 при засилени мерки за сигурност


Spirit Of Burgas 2012 при засилени мерки за сигурност

3740

"Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа можем да преодолеем този труден и трагичен момент", каза изпълнителният директор на Spirit Оf Burgas 2012 Стефан Еленков по повод трагичните събития на летище Бургас.

Той съобщи, че няма отменени участия на артистите, обявени в програмата на фестивала. Както MySound.bg нееднократно информира, събитието ще се проведе на Централния плаж между 3 и 5 август.

"До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на Spirit Of Burgas. Всички мениджъри на изпълнители, с които говорим, изказват своята съпричастност към трагедията и осъждат остро проявата на насилие и загубата на човешки живот по този безмилостен начин.

Изпълнителите се доверяват на усилията, които полагаме в момента, и разчитат, че с подкрепата на oбщина Бургас ще направим всичко възможно, за да осигурим техния комфортен престой, както и спокойствието на публиката", увери Стефан Еленков.

Подготовката на фестивала продължава по предварително планираната програма, като не се предвиждат промени в датите и часовете, обявени за всяка от сцените: главна сцена, Solar Dance Arena, Jack Daniel`s Rock Arena, На тъмно Freestyle Stage и BraZZoBraZZie powered by NISSAN.

Ако се наложат бъдещи промени сред имената на артистите, датите и часовете на техните участия, и/или други активности, част от официалната програма на Spirit Of Burgas 2012, те ще бъдат своевременно оповестявани на официалния сайт на фестивала. Информация, която не е публикувана на официалния сайт или официално потвърдена от организаторите, не следва да бъде приемана за достоверна, подчертават организаторите.

Екипът на феста предвижда засилени и специални мерки за сигурност, предвид факта, че тази година се очакват над 25 000 посетители. Ще бъдат положени всички усилия гостите да се чувстват сигурно и тяхното спокойно пребиваване на териротията събитието да е гарантирано.

До няколко дни ще бъдат обявени конкретните мерки и действия, които ще бъдат осъществени с подкрепата на община Бургас, местните структури на МВР и всички партньори на Spirit Of Burgas.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички