Кой спечели безплатен тридневен пропуск за Spirit Of Burgas 2012


Кой спечели безплатен тридневен пропуск за Spirit Of Burgas 2012

3780

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Този път то бе по прдложение на нашите приятели, организиращи тазгодишното, пето юбилейно издание на Spirit Of Burgas. Един от вас получи уникалния шанс да се сдобие с безплатен ТРИДНЕВЕН пропуск за събитието. Както MySound.bg вече информира, музикалната фиеста ще се състои на Централния плаж между 3 и 5 август.

Името на късметлията бе изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Какъв е по професия Armin van Buuren?

Щастливката е Гергана Димитрова.

Вярното е: правист.

Участващите бяха наистина много. Най-изчерпателният отговор дойде от Ани Нешева, но жребият посочи друг. На късметлийката честито!

Армин ван Бюрен (Armin van Buuren) завършва право, но както докато учи, така и сега призванието му остава да бъде диджей. В това той е и най-добър, признаван и получавал титлите за най-добър международен диджей (за три поредни години) и за най-добър транс диджей (2009 и 2011) на DJ Awards, провеждан на Ибиса, диджей N 1 в DJ MAG Top 100 четири поредни години. Удостоен е с приз за най-известен международен диджей през 2010. Освен това е продуцент, композитор, текстописец и води собствено седмично радиошоу - A State Оf Trance, вече 11 години, което печели наградите за най-добро радиошоу на Winter Music Conferrence през 2006, 2007, 2008, 2009 и 2011.

- Виждаш ли се като адвокат един ден, когато музиката ти омръзне?, попита MySound.bg гранда от упор.

А той: "Музиката няма да ми омръзне. Честно казано, не се виждам да се занимавам с право, но човек никога не се знае как ще се обърне живота".

Почти няма друг диджей, който може да се сравни с успехите и с милионите фенове, които има холандската мегазвезда. Любимец и на родната публика, той ще се изяви в афиша на Solar Dance Arena, част от Spirit Of Burgas, на 3 август.

Междувременно, все още можеш да спечелиш:

- автобиографията на Слаш (Slash) от каталога на издателство Addix, с надпреварата за която продължаваме "Голямото лятно четене".

Виж как ТУК!

- и двоен пропуск за концерта на Бебел Жилберто (Bebel Gilberto) (във Варна или Лозенец)

Ето КАК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички