Скилър с DJ NoNames в силна партия на Spirit Of Burgas 2012


Скилър с DJ NoNames в силна партия на Spirit Of Burgas 2012

3852

Диджеят на британските грайм и хип-хоп изпълнители Форин Бегърс (Foreign Beggars) – DJ NоNames (на снимката), и родният артист Скилър (Skiller), поемат щафетата след грандовете Продиджи (The Prodigy) на главната сцена за изява в малките часове в първата вечер (срещу ранната сутрин) от Spirit Of Burgas 2012.

Както MySоund.bg информира, събитито - първият и все още единствен български музикален фест, част от европейската програма ETEP (European Talent Exchange Program), ще се състои на Централния плаж между 3 и 5 август.  

Световният шампион по бийтбокс вече спои яко емоции с Форин Бегърс у нас, така че феновете да очакват бомбено продължение в събота.

По традиция на фестивала има отредено специално място за почитателите на дръм-ен-бейса. Гости на петото издание на проявата ще бъде една от най-проспериращите британски групи – Chase & Status. За любителите на ърбън културата това обаче няма да е всичко. Специален сет в неделя през нощта ще направи един от любимците на българската публика – британецът Audio, който ще си партнира с MC Stapleton. Първата среща на Audio ( истинско име Gareth Greenall) с електронната музика е в началото на 90-те в радиошоуто на Colin Dale и Colin Favour по радиостанция Kiss 100. Още на мига Audio осъзнава, че връщане назад няма и прегръща саунда на ъндърграунд баса. Надъхан за кариера на диджей, той започва да пуска по клубове из Лондон. Продуцирането е следващата логична стъпка и Audio се превръща в основен продуцент зад Resonant Evil. Днес Audio "потрошава" всички дансинги във Великобритания и Европа като цяло, бидейки резидент на прочутите по цял свят Therapy Sessions.

Както всяка година, и тази, водещата родна бас организация - пионерите  H.M.S.U., е със сериозен принос към събитието, предлагайки две от перлите в своята селекция - Ogonek и Mocks. Hard Music Аnd Sounds United (H.M.S.U.) е музикално движение с цел да популяризира дръм-ен-бейс културата като цяло, а наред с това да приобщи нови почитатели към публиката си.

В първия ден от фестивала наред с участието на Каспа (Caspa), феновете ще могат да видят и чуят българската дъбстеп организация – Platform. Нейните основни артисти, отдавна аплодирани от MySound.bg - BassCatz (Jamez Bongg и Monk) и Саундфория (Soundforia), обещават да "размятат" няколко дека на сцената и да завършат петъка подобаващо.

Цени на билетите до 1 август:

SPIRIT of Burgas 3-day Full Festival Pass - 220 BGN
/SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/
SPIRIT of Burgas 3-day Pass - 140 BGN
Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 3-day Pass - 100 BGN
SPIRIT of Burgas 1-day Full Festival Pass – 110 BGN
/SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/
Spirit Of Burgas 1-day Pass - 70 BGN
Solar Dance Arena @ Spirit Of Burgas 1-day Pass- 40 BGN

Билетите са в продажба в мрежата на www.Eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички