Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Музикалното торнадо Coca-Cola Energy Tour за трета година


Музикалното торнадо Coca-Cola Energy Tour за трета година

5151

В годината на Олимпийските игри едно от най-чаканите музикални събития у нас ще зарадва отново хиляди фенове, като посети шест от градовете в страната ни.

За трета поредна година най-актуалните изпълнители на България ще се съберат на една сцена за неповторимо шоу, създадено специално за публиката на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012.

Турнето започва на 16 септември във Велико Търново. Тази година един от градовете бе избран благодарение на ентусиазма на неговите жители и участието им в Битката на градовете. Активността на музикалните фенове във всеки един от трите града – Велико Търново, Стара Загора и Плевен определи кой от тях попада в маршрута на обиколката. От 21 май до 6 юни жителите на трите града можеха да споделят във фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour снимки и коментари за своя любим град, за да покажат защо турнето трябва да спре и при тях. Сърцатите фенове от Велико Търново класираха града си с повече от 12 000 точки, със сериозна преднина пред регистрираните 9 000 точки от Стара Загора и за трета поредна година се превърнаха в стартова площадка на турнето.

Вторият концерт е в Русе на 17 септември. Следват Варна (18 септември), Бургас (20 септември) и Пловдив (21 септември). Грандиозният финал е в София на 23 септември.

Кой ще влезе в звездния отбор на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012, ще стане ясно съвсем скоро. Едно обаче е сигурно – музикалното удоволствие ще бъде по-голямо от всякога, защото най-щастливото и най-олимпийското турне ще засипе Coca-Cola феновете с изненадващи комбинации от спортна енергия и хитов звук.

Във всеки град Happy Energy Circle ще очаква своите победители, които ще си тръгнат още по-щастливи след снимките с любимите си артисти и подаръците от Coca-Cola, а след всяко шоу бусът на звездите, вече добре познатият Дъ Reis, ще очаква своите късметлии от публиката за звездна разходка в компанията на изпълнителите.

Пропуск за най-щастливата зона пред сцената Happy Energy Circle за грандиозния финален концерт в София може да бъде спечелен с участие в лятната промоция на Coca-Cola. До края на месец август всеки, регистрирал своя код от промоционалната капчака на Coca-Cola 500 мл. или промоционалния етикет на Coca-Cola 250 мл. на www.coca-cola.bg или с SMS на 1213, участва в седмичната томбола за Happy Energy Circle пропуск, смартфон Samsung Galaxy Y5360, или слушалки с уникален дизайн и съвършен баланс - Beats by Dr. Dre, модел Solo HD. Всяка седмица 295 щастливци ще слушат музиката по нов начин с актуалните слушалки по дизайн на Dr. Dre, 75 късметлии ще получат желания смартфон, а 30 ще спечелят билета на щастието за най-горещата зона на концерта в София, в която звездите са близо, а мечтите се сбъдват.

Както всяка година входът за всички концерти ще бъде свободен, а за да бъде настроението наистина добро всеки ще може да си наслади на бутилка Coca-Colа.

Събитието е организирано от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички