Дует Ритон тръгва с по 10 тоалета на турне


Дует Ритон тръгва с по 10 тоалета на турне

3110

Катя и Здравко от дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за всеки за юбилейното  турне, с което ще отбележат 35-годишнината си на голямата сцена.

Първият концерт е във варненския летен театър от 20.30 ч. на 12 август, неделя. Следващата спирка от обиколката е на следващия ден – 13 август, понеделник, в Летния театър в Бургас, отново от 20.30 ч. "Винаги взимаме повече дрехи със себе си, но в последния момент решаваме кой тоалет точно да облечем", споделя Катя. Нейните рокли са дело на актуалната родна модна къща "Юнона" и са съобразени с най-новите модни за лятото и морето. Костюмите на Здравко пък са на "Андрюс Фешън студио" и той твърди, че с тях се чувства като зрял тийнейджър. За грима и прическите ще се погрижат специалистите от "Виталити клуб".

Българските модни къщи ще облекат и останалите участници в юбилейните спектакли на Ритон – оркестър, балет и беквокална група. Музикалната програма също като тоалетите ще бъде съобразена с времето и мястото – Катя и Здравко ще заложат предимно на летните и морските си песни, като акцент ще бъде най-новият им хит – "Лято за двама", дело на композитора Стефан Димитров по текст на Богдана Карадочева. За подбора на песните музикантите направиха допитване до своите фенове на своя сайт riton.net кои заглавия биха желали да чуят. 15 от парчетата ще бъдат по желание на почитателите им, а останалите 15 са от тях. Гласуването продължава и за големия концерт на Ритон в зала 1 на 27 ноември, когато репертоарът ще бъде малко по-различен от изявите им по морето. Затова феновете от останалите градове, в които ще има рецитали от юбилейното турне, освен Варна и Бургас, като Велико Търново (13 септември), Пловдив (20 септември) и Русе (9 ноември), също са добре дошли на софийския концерт.

В морската столица Катя и Здравко ще отседнат със своя 35-членен екип в Гранд хотел "Варна".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички