Горещи танцьорки и специални изненади на партито на Sven Vath


Горещи танцьорки и специални изненади на партито на Sven Vath

4337

Свен Вет (Sven Vath) ще се възкачи на сцена от няколко нива за поредния си сет в България.

Както MySound.bg вече извести, парти властелинът пристига по покана на Метрополис за изява на "Какао Бийч" (Cacao Beach) в Слънчев бряг. Събитието, даващо среща на родната публика с доказания титан в денс културата, ще се състои утре, 18 август. Това ще е първа визита на мастития германец от 2 години насам и 14 години след незабравимото му първо гостуване у нас.  

Видео пърформънс и горещи танцьорки ще доукрасят купона, който ще се развихри като част от световното турне на Вет - The Year Оf The Dragon. Партито се осъщестява с подкрепата на Beck’s.   

Сам роден под знака на Дракона от китайския календар, немският техно и транс класик стартира световната си обиколка от Далечния Изток в началото на януари в духа на оптимизма, вълнуващи забавления и висока енергия, които 2012-а се очаква да донесе.

Именно с такива амбиции за голямото събитие са и организаторите от Метрополис. Вълненията ще бъдат още по-силни благодарение на горещите танцьорки,  облечени в провокативните авторски костюми на дизайнера Искрен Лозанов. Пирът за сетивата ще бъде допълнен от видео пърформънс и инсталация от LED-екрани, създадена специално по повода от видео артиста Дилян Христов (D-Alien).

Кинк (KiNK) и Metropolis DJs ще подгреят за гранда на електронния саунд.

Дългоочакваното музикално събитие е част от философията на Beck’s да предлага на своите почитатели вълнуващи Beck’sperience емоции. И този път Beck’s е подготвила специални награди за своите фенове – парти гривни, музикални слушалки и музикален плейър. За спечелването им почитателите ще трябва да открият Beck’s момичетата на партито и те ще разчетат QR кода от гривните, които всеки присъстващ, който консумира немската бира, ще получи по време на купона. Брандът традиционно използва иновативните технологии в комуникацията със своите почитатели, с което им дава възможност да получат своите награди лесно и бързо.

Предстоящото лятно парти със Sven Vath е само една от "възможните посоки", които феновете на марката могат да избират за своето забавление – различни игри, промоции и горещи музикални събития.

Това съответства и на новия слоган на Beck’s - Follow Your Inner Compass ("Следвай вътрешния си компас"), който насърчава свободата на избора, типична за почитателите на известната марка бира – динамичните, модерни и свободомислещи млади хора.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички