Успешен старт за турнето на дует Ритон


Успешен старт за турнето на дует Ритон

3440

Юбилейното турне на Ритон по случай 35-годишнината кариера на дуета на голямата сцена стартира успешно с първите концерти във Варна и Бургас.

Хиляди почитатели на Катя и Здравко препълниха летните театри в двата морски града и отпразнуваха подобаващо достойния творчески юбилей. И двата концерта се радваха на огромен интерес, тъй като имаше и доста правостоящи. Повече от два часа и половина във всеки град певците изпълниха най-големите си хитове – половината по избор на почитателите, гласували в официалния им сайт riton.net, а останалите по свое усмотрение, съобразени с летния сезон и морската атмосфера. Ефектното шоу бе изцяло на живо - с оркестър, вокална група и балет. След края на концертите коментарите бяха почти едни и същи – че публиката все по-рядко има удоволствието да види един спектакъл абсолютно на живо – не само певците да пеят, но и групата да свири на живо, без синбеци и плейбеци.

"Чувстваме се страхотно! Много сме доволни от старта на турнето! Направо ни носеха на ръце! Личи се, много сме им липсвали на хората", споделят Катя и Здравко. Те са впечатлени от факта, че основната част от публика им е била на възраст около 30 години. "Те са били деца, когато сме започвали. Но най-затрогващото е, че идваха със своите деца на по 7-8 годинки и казваха, че хлапетата друго освен нас не слушат. Ето така се възпитават децата в любов към хубавата музика - като се водят на стойностни концерти", допълва Катя. На изявите издателят на дуета - "Стефкос Мюзик", е продал много оригинални дискове от последния им албум "Две звезди" и повечето от почитателите са пожелали да имат и личния автограф на изпълнителите.

Всички тези неповторими мигове от изявите се заснемат и ще бъдат събрани в специален документален филм за турнето на Ритон. Лично шефът на "Сони" за България - Николай Живков, им е подарил страхотна професионална камера, с която да снимат обиколката. Главен герой във филма ще бъде и популярният Трайчо Талисмана, който обаче не пътува с Ритон като фен, а е нает от тях като организатор на екипа. Трайчо е звезда и в афтърпартитата след концертите, където имитира успешно освен Катя и Здравко, Емил Димитров и Лили Иванова.

Както MySound.bg вече огласи, следващите шоута са във Велико Търново (13 септември), Пловдив (20 септември) и София (27 ноември).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички