Future Sounds Оf Sofia изпраща лятото с Drum & Bass-ейн парти


Future Sounds Оf Sofia изпраща лятото с Drum & Bass-ейн парти

4486

Комплекс "Църна Маца" е мястото, където Future Sounds Оf Sofia ще завърти "винила на коронката" за това лято.

Софийските фенове на дръм-ен-бейса ще имат възможността да се насладят на леещ се бас, прохладен басейн и много награди по време на събитието, което ще се състои тази събота, 1 септември.

Presize, Phirah, Robustus и Smartech положиха началото на нова вълна Vocal & Visual Drum Аnd Bass събития през юли. Този път към тях се присъединява и Drumroll, която с лекота ще миксира летен коктейл от любимите ни тракове. А за да бъде пълна картинката, за визуализациите ще се погрижи Psy Traveler от BassWarriors.

Future Sounds Оf Sofia, със съдействието на Partytravel.bg, са подготвили изненада за всички посетители. Те ще имат възможността да спечелят много награди, както и 2 безплатни билета за  организирания от The Prodigy (Продиджи) фестивал Warrior’s Dance. Както MySound.bg вече извести, той ще се проведе до Белград на 15 септември. Тогава заедно с домакините ще се изявят и гигантите Skrillex, Chase&Status, Caspa, FeedMe (a.k.a Spor), Zane Lowe и още много.

Следвайки своята концепция, колаборацията Future Sounds Оf Sofia отново ще предложи на ценителите на дълбокия дръм-ен-бейс и близките му подстилове пипната обстановка, приятна компания и качествен саунд.

За удобство на посетителите има и безплатна маршрутка от Плиска (пред Globul) до "Църна Маца", която през цялата нощ ще се движи до комплекса и обратно.

Освен за безпроблемното придвижване, момчетата са помислили и за джоба на посетителите! Така че, ако дойдеш преди 00.00 ч., входът ще бъде само 6 лв, а след това – 8 лв!


 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички