Новата биографична книга за Red Hot Chili Peppers вече и у нас


Новата биографична книга за Red Hot Chili Peppers вече и у нас

2893

Буквално часове преди първия концерт на Red Hot Chili Peppers (Ред Хот Чили Пепърс) в България, издателство Addix пусна на книжния пазар у нас "Историята на Red Hot Chili Peppers", чийто автор е Джеф Аптър.

Както MySound.bg нееднократно информира, бандата ще удари в зала "Арена Армеец" на 1 септември, а съпорт на хедлайнърите са британците Аs Able As Kane (А.А.А.К.) и родната шайка Q-Check (Кю-чек).

Това е вълнуващата история на неразрушимата група от Ел Ей – от техните първи дни, изпълнени с много фънк, до последвалия успех като една
от най-продаваните групи на Америка.

Въпреки пословичната си репутация на ексхибиционисти, наркомани и развратници, в крайна сметка Chili Peppers не спират да издават албуми, които шокират, предизвикват и интригуват феновете им.

Някъде сред лошото поведение, промените в състава на групата и експлозивните изпълнения на живо, безкомпромисната музикална цялост на Chili Peppers винаги е присъствала неотлъчно като една от техните основни бас линии – единствената константа в една хиперактивна кариера, изпълнена с неимоверно много трагедии и възходи.

Джеф Аптър е журналист, който живее в Сидни, Австралия, и от 15 години пише за музика и поп култура. Работи като музикален редактор за австралийското издание на Rolling Stone в продължение на 5 години.

Негови статии се появяват и в Sydney Morning Herald, Juice, Juke, Rhythms, No Depression, West Australian, GQ, Bulletin и в още много други вестници, списания и сайтове.

Поръчайте безплатна доставка от www.addix.org

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички