Всички велики родни рап песни в общ микс


Всички велики родни рап песни в общ микс

3970

В разгара на Третата вълна на родния хип-хоп, уникално по рода си парти, кръстено тематично "Легенда", ще се състои в столичния клуб Sugar на 13 септември.

Всички велики български рап песни ще бъдат хвърлени в общ микс. Водещ на събитието ще бъде Играта, а специален гост за ударен лайв - Колумбиеца (на снимката). Селекцията включва над 300 песни, сред които както хитовете на лято 2012, така и класики от всички рап лейбъли изобщо.

Концепцията на партито "Легенда"е всяко издание да има рап величие за специален гост, като честта да открие серията се пада на Колумбиеца - президент на Kartela Records, посланик по цял свят на Гето Милев, автор на хита "Яко е партито" и на класиките "Мръсен ритъм" и "Воин от Запад". Зад пулта ще застане  един от най-популярните диджеи на рап сцената – DJ George. Танцуват Goldy и балет V’s Dance, а зад микрофона е Играта, който освен автор на един от химните на лятото - "Айде на морето" (виж клипа ТУК), е и непобедим в ролята на хайпмен.

С други думи - очертава се едно наистина легендарно парти.

Цена на билета - 5 лв. Вход свободен за дамите, но до 23.00 ч., когато черните римти започват да вършеят. Иначе заведението отваря за купона в 22.00 ч. 

Още - на:

http://www.facebook.com/events/430605443648115/permalink/431417656900227

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички