Mylo Xyloto на Колдплей в Картини от една изложба


Mylo Xyloto на Колдплей в Картини от една изложба

3193

Звездният албум "Mylo Xyloto" на Колдплей (Coldplay) ще бъде представен в предаването "Картини от една изложба" по програма "Хоризонт" на БНР след новините в 21.00 ч. днес.   

Движението на мюнхенските студенти Die Weiße Rose ("Бялата роза") срещу нацисткия режим в Германия, старата школа на американските графити и сериалът The Wire ("Наркомрежа") са сред източниците на вдъхновение за музикантите от британската група при подготовката на техния пети студиен албум, споделя певецът Крис Мартин (Chris Martin).

Песните в този проект ни представят любовна история със щастлив край – двамата герои Майлоу и Зайлътоу, живеят в тягостна и антиутопична градска среда, срещат се в гангстерска банда и се влюбват, анонсира Сергей Шишов, традиционен водещ на предаването за концептуални албуми.

"Да, тези двамата се влюбват и се опитват да избягат – в песните ни ще откриете какво им се случва. В "Paradise" например ни разказват как се чувстват изгубени,  докато именно в "Charlie Brown" те бягат. Краят е много як и в него любовта взима връх", добавя барабанистът Will Champion.

Продуцент на диска е вездесъщият Brian Eno.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички