Anathema ще снимат концерта в Пловдив за DVD


Anathema ще снимат концерта в Пловдив за DVD

3369

Британската група Anathema (Анатема) ще снима концерта си в Пловдив на 22 септември за DVD, информираха от "Тангра Мега Рок".

Както MySound.bg вече извести, те организират второто издание на фестивала Sound Of The Ages, в чийто афиш е и изявата на Fish (Фиш) довечера.

Близо два часа в Античния театър ще продължи шоуто на формацията, която наскоро получи награда за най-добра концертна прогресив рок група на Великобритания на първото издание на годишните награди за прогресив рок. Музикантите от оркестъра на Пловдивската филхармония ще партнират на гостите, включавайки се в програмата "Пловдив - кандидат за европейска столица на културата" 2019.

Предложението на бандата е уникален шанс за родните фенове да станат част от проекта на своите любимци, който ще бъде издаден във формат blueray чрез Kscope догодина.

"Античният театър в Пловдив ще бъде домакин на един наистина специален концерт, а руините на това вековно съоръжение ще бъдат неговия магическия декор. Да снимаме това велико DVD на Anathema в България е в плановете ни от няколко години, защото именно там са най-добрите фенове в света. Като прибавим и невероятния театър и участието на оркестъра - със сигурност имаме рецептата да се получи нещо много специално", споделя харизматичният Daniel Cavanagh (китара, вокал), според когото почитатели от цяла Европа ще пътуват за този исторически концерт до България.

В репертоара на групата са както нови песни, така и стари бисери от дискографията ѝ дотук.

Билети за Sounds Of The Ages 2012 - в системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg. Цeни: 28 лв. единични пропуски за всеки от дните или 50 лв. (комбо билет) за двата дни.

В деня на конкретния концерт - 35 лв., без възможност за комбо.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички