Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват из България


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват из България

1880

Стефан Вълдобрев и формацията Обичайните заподозрени - Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи, тръгват на  национално клубно турне.

Кампанията е ексклузивна, като се има предвид, че през последните десетина години, с изключение на редки епизодични гигове, групата бе преустановила изявите си.

Обиколката включва седем от по-големите градове: Благоевград, София, Бургас, Стара Загора, Варна, Велико Търново и Плевен.

Ето и точния списък с дати и локации:

6 октомври, събота - Piano Bar Limited, Благоевград

25 октомври, четвъртък - клуб "Строежа", София

27 октомври, събота - Music Groovy Club, Бургас

2 ноември, петък - клуб Il Mondo, Стара Загора

3 ноември, събота - клуб Vintage 33, Варна

14 декември, петък - Galaxy Bowling, Велико Търново

15 декември, събота - Galaxy Bowling, Плевен

Паралелно формацията работи и по нова продукция. Както MySound.bg вече извести, първият неин сингъл е "Хеликоптер", който бе представен за първи път пред публика в афиша на Салона на изкуствата 2012. Снимките на видеото отнемат четири месеца - от април до август, през които групата изнесе силна поредица от запомнящи се концерти. В кадрите са уловени вълнуващи моменти от сцената, публиката и бекстейджа.

Стефан Вълдобрев кани младата звезда на българското кино и театър, носителката на Аскеер 2011 Ирмена Чичикова, да се снима във видеото. Двамата прекарват един студен септемврийски ден между слънчевите батерии на фотоволтаична централа в полето край Сапарева баня.

"Исках освен кадрите с групата, хората да видят и едно красиво и усмихнато женско лице, изпълнено с интелект и одухотвореност. Трябваше ми точно половин секунда, за да реша, че това е Ирмена. Имал съм възможността да се убедя в нейния актьорски талант още от ролите й в Театралната академия", споделя Вълдобрев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички