Downer Kill отвяха конкуренцията и в конкурса Голямото междучасие


Downer Kill отвяха конкуренцията и в конкурса Голямото междучасие

4399

След като триумфираха в конкурса "Силата на рока" 2012, нахаканите пловдивчани Downer Kill (на снимката) помляха конкуренцията и на "Голямото междучасие".

Както MySound.bg вече извести, големият финал на песенната надпревара, организирана по традиция от D2, бе проведена в Black Gold Park тази събота. 


След като пребориха конкуренцията на групи от цялата страна, петте финалисти, събрали най-много гласове на сайта d2band.com, показаха на какво са способни като свириха на живо и предизвикаха бурни емоции сред публиката. Chained Roze от Бургас, Fatal Fracture от София, Detriox от Търговище, Voltage от Дупница, Downer Kill от Пловдив се бориха с всички сили за голямата награда и показаха високо ниво не само в музикално отношение, но и като сценично поведение. Организаторите решиха тази година да дадат шанс и на още една група, която не влиза в петте с най-голям вот да излезе на голямата сцена. Това бяха софиянците Fill In The Blank.

Рафи откри четиричасовия лайф. На сцената с финалистите излязоха и момчетата от Ogi 23. Финалът на концерта бе сложен от Ангел и Моисей. Гост звездите изпълниха най- големите си хитове и накараха публиката да вдигне още повече градуса на емоциите.

Кулминацията беше обявяването на победителите. Безапелационно, за най-добра ученическа група на България за 2012, D2 избраха Downer Kill. Те получиха освен обявената голяма награда - продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

Музикантите от D2 бяха толкова впечатлени от представянето на младите групи, че решиха да дадат повече награди. Fatal Fracture и Voltage получиха специални награди - продуциране и запис на песен в професионално студио. Chained Roze отнесоха специалната награда на Music Space – 10 часа студийно време и карта за 50 % отстъпка в Toxity Studio за следващата една година.

Водещ на концерта беше Дидо от D2, който през цялото време даваше кураж и надъхваше бандите.

Downer Kill са група от една година и са в състав Ирина Пачаманова (18) – вокал, Любомир Георгиев (17) – вокал, Емилиян Арнаудов (16) – китара/ цигулка, Звездомир Михалев (16) – китара, Йоан Латровалиев (16) – бас, Христо Момиров (16) – барабани.

Конкурсното парче на групата "Потопен" е по музика на Емилиян Арнаудов и текст на Ирина Пачаманова и Любомир Георгиев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички