Винтидж треска с електро суинг сензацията Swing Republic


Винтидж треска с електро суинг сензацията Swing Republic

4422

Електро суинг сензацията Swing Republic пристига за уникален концерт по повод рождения ден на нашите The Smugglers Collective (Смъглърс Кълектив) в афиша на организираното от тях звездно парти - Smugglers Swing Club.

Винтидж събитието, на което ще се изяви и Деси (Phuture Shock, Sentimental Swingers (Сентиментъл Суингърс), е обявено в столичния клуб Mixtape 5 на 13 октомври, събота.

The Smugglers Collective и Kilbeggan имат удоволствието да поканят феновете отново в своята машина на времето, този път с датчаните Swing Republic. Музикантите са едни от основоположниците на набиращия все по-голямата популярност в цял свят електро суинг. Участието им в Smugglers Swing Club ще е първата изява на групата пред българска публика.

За да бъде това издание на поредицата още по-дръзко и различно от предишните, организаторите канят и Деси Андонова за наелектризиращ сет с най-доброто от света на електро суинга. Тя има завиден опит като диджей в множество клубове в цялата страна, а появата й в рамките на това парти ще бъде дебют в този стил.

Както вече беше обявено, освен безупречна музикална селекция и спиращи дъха лайв изпълнения, Smugglers Swing Club ще предложи на своите гости незабравимо пътуване във времето, в което танци, музика и мода на отминали епохи ще преживеят своя ренесанс за една нощ. 

Новост в предстоящото издание е т.н. Cocktail Room. В специално устроената зала уморените от танци гости ще могат да се откъснат от шума и еуфорията, да се потопят в опияняващата атмосфера на Сухия режим в Щатите и да опитат оригинални коктейли от времето на Голямата депресия.

Зрелищни визии ще се прожектират на огромен екран зад сцената. На станалия вече традиция автентичен винтидж будоар всички дами ще могат да се преобразят с ретро грим и прическа. Гостите на партито ще имат и възможността да запечатат момента в истинска фото кабинка.

Smugglers Swing Club ще отвори врати в 21.00 ч., а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22.00 часа.

Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цена от 12 лева. Пропуските могат да бъдат закупени на касите на "Oфис 1", TBI Credit, "На тъмно", Technomarket, "Мултирама", "М-Тел", "Строежа", бар "Петък" и други, както и онлайн на Ticketstream.bg. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 15 лева.

За Swing Republic:

Датският продуцент Per Ebdrup, създател на множество златни и платинени хитове, започва да прави ремикси на стари суинг парчета на артисти като Bing Corsby и Mildred Bailey под името Swing Republic през 2006. Привлечен от позитивната енергия на музиката, огромния талант и майсторство на изпълненията и силните емоции, които струят от всяко парче, той все повече навлиза в дебрите на суинг и джаз музиката, като добавя и своя собствен почерк. Още през 2006 песента "On The Downbeat" звучи по датското национално радио, но едва няколко години по-късно, когато електро суингът става неизменна част от клубния живот в Европа, проектът е привлечен от култовия английски лейбъл Freshly Squeezed за албума "Electro Swing Republic". Емблематичният запис съдържа както парчета от 2006, така и нова продукция. На живо Swing Republic си партнира с чаровната джаз вокалистка Karina Kappel, пяла с някой от най-големите джаз музиканти в Европа.

Karina Kappel и Per Ebdrup оформят на сцената експлозивно дуо, което ще раздвижи краката и ще ви накара да се усмихвате с уникалната си смес от електро суинг и зрелищни визии, сигурни са организаторите. Тандемът придобива все по-голяма популярност в европейските клубове през последните години. Синглите им се въртят успешно в някои от най-големите денс и джаз радиостанции, а концертите им във Великобритания, Франция, Дания, Италия, а отскоро и в Русия, са разпродадени. Swing Republic нямат намерение да спират дотук и ще продължават да покоряват нови фенове по цял свят. Дойде време да ги видим на живо в София!

За Smugglers Swing Club:

От инцидентен феномен, събитието се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, културата и начина на забавление, поднесени с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена в суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили още главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Mixtape 5 е на булевард "България" 1, в подлез "Галерия".

Промо клип към събитието, както и обръщение на Swing Republic към българските фенове:

http://youtu.be/_Nq5mpXmkjc

http://www.youtube.com/watch?v=az4-aH2SEXc&feature=share&list=UUaxb7X0DPGLqZfhqw1_j38A

The Smugglers Collective on Facebook:

https://www.facebook.com/smugglers.bg

Swing Republic on Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Swing-Republic/129259250429178

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички