Във вихъра на диското със Саманта Фокс


Във вихъра на диското със Саманта Фокс

3727

Мократа мечта на всеки български шофьор, една от най-секси звездите на 80-те - певицата и плейбой гърла Саманта Фокс (Samantha Fox), пристига в България.

Тя ще се изяви в популярния столичен клуб Tequila след 23.30 ч. на 11 октомври.

Събитието продължава звездния сериал "Ретро парти", стартиран от управата на заведението с участията на Хадауей и Си-Блок.

Британската певица ще представи в рамките на един час най-големите си хитове - сред които "Call Me", "Nothings Gonna Stop Me Now" и "Touch Me", заедно със свой балет.

Саманта е пожелала да получи специално шампанско, фреш от боровинки и портокал, напитка за обезводняване, риба и пиле на грил, както и еднолитрова бутилка маркова водка. На летището пред ВИП-а пък ще я чака специална лимузина, която да я откарав до петзвездния хотел "Радисън”. Изпълнителката, чието истинско име е Samantha Karen, е поставила и своите условия за стаята, в която ще спи, и гримьорната си. Апартаментът задължително трябва да е до асансьор, а в гримьорната да има три големи огледала и свежи цветя. Евродиско звездата, която бе същински секссимвол през на 80-те, пристига в деня на изявата си.

Тя е впечатлена от интериора и идеята на заведението да кани световни ретро звезди. Кариерата на провокативната британска вокалистка, станала популярна с впечатляващата си гръдна обиколка, започва започва като момичето от трета страница на "Сън". Сам е на 16 тогава. Три години по-късно тя вече е световна знаменитост с първата си песен "I Want Your Body", която оглавява музикалните класации на 17 държави. Има над 30 милиона продадени албума.

Личният живот на Фокс е трасиран от възходи и падения. Опитва се да осинови момченце на име Саймън с тогавашния си партньор Питър Фостър, но детето умира при инцидент. Свързвана е с Пол Стенли от KISS. През 2003 Саманта обаче шокира мъжката част от света признавайки, че живее с жена - нейния мениджър Майра Стратън. Както MуSound.bg извести, те дори се сгодиха през 2009, обявявайки намерение за сватбено тържество.

Цена на билета за шоуто на Саманта Фокс в Tequila - 30 лв.

За резервации: 0885 000500

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички