Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени в Строежа: Рай


Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени в Строежа: Рай

3863

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пристъпват към основната част от ексклузивното си клубно турне, част от което е и концертът в София.

Както MySound.bg вече огласи, събитието е в клуб "Строежа" на 25 октомври, четвъртък.

Именно "Строежа" е сред инициаторите на идеята Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи да се завърнат на клубната сцена, и то в оригиналния си състав. През март в същия клуб Вълдобрев и Обичайните заподозрени направиха първия си такъв концерт от десет години насам, който очаквано бе изцяло разпродаден, а през юли събраха повече от 1 000 души на открито в "Порк Пай". В тази връзка и с оглед на огромния интерес и сега се препоръчва предварителното закупуване на билети, подчертаха организаторите.

В двучасовия сет на музикантите са включени емблематични парчета като "Рай", "Към", "Тя", "Да", "Пропаганда", "Хромозоми", "Аз ли съм или не съм", "Едно", "Не", "Фойерверк" и много други, включително актуалното "Хеликоптер".

Билети за концерта в четвъртък се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 7 лв. в предварителна продажба и 8 лв. на самата дата и място. Каси: "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit. Клубът ще отвори врати в 20.00 ч, а Стефан Вълдобрев и останалите музиканти ще излязат на сцената точно в 22.00 ч.

Ето и останалите дати и локации от националното клубно турне на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени:

27 октомври, събота - Music Groovy Club, Бургас

2 ноември
, петък - клуб Il Mondo, Стара Загора

3 ноември, събота - клуб Vintage 33, Варна

14 декември
, петък - Galaxy Bowling, Велико Търново

15 декември, събота - Galaxy Bowling, Плевен

Националната обиколка на музикантите, подкрепена от "Биопрограма", "Строежа", Jack Daniel's и "Каменица", е част от проявите, които всеки четвъртък представят на живо в Студентски град в столицата едни от най-обичаните български изпълнители.

Стефан Вълдобрев - "Обичам те, мила" (Live @ Stroeja, Sofia, 25 март 2012):

http://www.youtube.com/watch?v=zpG5g23VLhg&feature=relmfu

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички