Миленита и The Smugglers Collective гости на Студентски куиз


Миленита и The Smugglers Collective гости на Студентски куиз

3569

Кампанията от Студентски съревнования в столичния клуб "Строежа" продължава с куиз на 13 ноември, вторник.

Както MySound.bg писа, той е част от кампанията на клуба, движение "Промяна за студентите, Teacher's и ISIC, в която в четири поредни събития ще се излъчат участниците във финала на 4 декември. Всеки Студентски куиз е придружен от музикална част, като до момента се изявиха Джанго Зе и Jeremy?

Гости на студентите отново ще бъдат едни от най-актуалните изпълнители. В концертната част след 22.00 часа на сцената ще бъде Миленита с компанията си от музиканти. Те ще представят част от новата продукция на изпълнителката плюс добре познати отпреди песни - "Черни котараци", "Няма", "Sitting On The Fence", "Чешмеджийо", "Назад", "Моногамни" и още. Веднага след нейния сет на живо един до друг ще се изправят най-добрите суинг диджеи - The Smugglers Collective (Смъглърс Кълектив), и най-популярният проводник на бритпоп стиловете у нас - Shakermaker. Тримата ще се редуват тематично в различните части от вечерта.

Схемата на кампанията "Студентски куиз" е в четири различни вечери в рамките на месец и половина в съревнованието за знания да се срещнат 32 отбора от по 4 студента от различни университети, по 8 екипа на събитие, а финалът за четиримата отделни победители ще се състои на 4 декември. Като награди участниците получават напитки, книги и още интересни награди, осигурени от партньорите "Жанет 45", "Рива", "Заедно в час", "National Geographic България", "M3 College", "Училище за Европа", "М8М" и БГ книга. След състезателната част всяка една от вечерите продължава с музикална програма.

В предстоящото издание участие ще вземат основно студенти от УНСС и Софийски университет. Част от специалностите, които записалите се за куиза изучават там са: Журналистика, Право, Международни отношения, Финанси, История и География, Компютърна химия, Бизнес информатика, Химия, Молекулярна биология.

"Строежа" ще отвори в 18.00 ч, като началото на куиза е от 19.00 ч, концертът на Миленита -  от 22.00 ч., а диджей сетовете започват след 23.00 ч.

Входът е свободен! За да се спази обаче капацитетът на заведението от 350 души, на входа ще се раздават ленти за достъп за цялата вечер - тяхното раздаване започва още от 18.00 ч.Mиленита - Sanjam nebo:http://www.youtube.com/watch?v=HFHmM4QRygk&playnext=1&list=PL1B042B111CA49461&feature=results_main

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички