Нещо страшно ще се случи в София на 1 декември


Нещо страшно ще се случи в София на 1 декември

6661

А сега внимавай!

Едни от знаковите хип-хоп, брейкбийт, дръм-ен-бейс и поп групи и отделни изпълнители на модерния български саунд си дават среща в столичния парти център "4 км" на 1 декември.

Ъпсурт, 100 Кила, Рут Колева, Тhe Top Stoppers (Топ Стопърс), Ogi 23, Camp Sessions, Поли Генова, High Roll, Basscatz, Solid Circle, STARTERAs и DJ Cass са сред 24-те изпълнители в партито, наречено "Нещо страшно". Събитието ще се разрази в двете зали на центъра.

Организаторите обещават на феновете на ърбън културата грандиозен купон, който ще остави траен отпечатък на родната сцена.

Почитателите на едни от най-успешните български артисти получават възможността да се насладят на уникално светлинно шоу, визуални ефекти и мултимедии, много промоции, напитки от няколко бара и, разбира се, на перфектен саунд. Merchbox.bg ще изградят на място специален щанд за фен-дрехи и аксесоари на изпълнителите.

Билети за "Нещо страшно" - в мрежата на ticketstream.bg, на цена от 12 лева.  В деня на събитието - на място по 15 лева.

Началният час е 18.00. Артистите в голямата зала ще са подредени както следва:

Ogi23
The Top Stoppers
Ъпсурт
100 Kila
SAVA
Basscatz + MC Pappa Rhythm
Emil Prize + AntiMC
High Roll + Рут Колева
Bruhu + AntiMC & Поли Генова
Solid Circle (Digital Soul b2b Gomez)

А във втората зала ще ни забавляват STARTERAs (X-Team, Illmate), DJ Cass – "първата дама" на българския хип-хоп, Algoriddim feat. Yavor (Гравити Ко. (Gravity Co.) Live – много интересна комбинация, която заслужава внимание, Harry Up, който ще се погрижи за така любимия на много хора брейкбийт и, не на последно място, ще цикли дръм-ен-бейс дуото Crash & Kickon.

"4 км" е до кръговото на "4-ти километър" по бул. "Цариградско шосе":

Виж картата ТУК

Още - НА:

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички