И Слаш ще забие в София догодина


И Слаш ще забие в София догодина

4567

Един от най-харизматичните китаристи на света, лицето на легендарните Guns`n`Roses Слаш (Slash), идва в София със своя най-нов солов проект.

Геният на 6-те струни обещава силен рок, с който ще открие концертната година в столичната зала "Фестивална" на 4 февруари 2013. Китарната пушка пристига в България като част от европейското турне в подкрепа на последния си албум "Apocalyptic Love".

Както MySound.bg нееднократно информира, Слаш щурмува световните класации с втория си инвидидуален проект през май. Дискът влезе на №4 в Щатите и на №2 в Канада. Рокаджията повтори този успех и в Европа и Австралия, регистрирайки още 13 влизания в Top 10 на класациите. Истинско доказателство за таланта на артист, създал невероятен албум. Знаковият рокаджия получи своята звезда в Алеята на славата в Холивуд тази година.

Продажбата на билети за концерта на Слаш в София стартира на 28 ноември, сряда. Билетите ще могат да бъдат закупени от мрежата на ТИКЕТПРО в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. Те ще се продават в ценовите категории: Fan Pit - 80 лева, седящи места - 70 лева, правостоящи места - 60 лева. За най-заклетите фенове на Слаш, първите 600 билета – по 200 броя от всяка ценова категория, ще бъдат пуснати в продажба с 10 лева отстъпка, съответно на цени от 70, 60 и 50 лева. Концертът се организира от Most Of Evil.

Ако попитате някого дали е чувал за Соул Хъдсън, вероятността да потвърди не е много голяма. Но ако подскажете, че това всъщност е рожденото име на китариста Слаш, едва ли ще има човек на планетата, който да не се сети кой е той.

Слаш безспорно е един от най-великите китаристи на нашето време, виртуозен музикант, брилянтен композитор, талантлив текстописец и неповторим бохем по душа, чиято роля в световната музика е повече от главна! За своята 30-годишна кариера, преминавайки през легендарните банди Guns`n`Roses, Velvet Revolver и Slash`s Snakepit, Слаш оставя ярка огнена следа и историята на съвременния рок.

В "Apocalyptic Love" бившият гънър се подвизава с бандата Myles Kennedy Аnd The Conspirators (на снимката, Слаш е най-вдясно) в състав: Myles Kennedy (вокали), Brent Fitz (барабани) и Todd Kerns (бас). Дискът излезе чрез собствения лейбъл на Слаш DikHayd International за Щатите и през Roadrunner Records за Европа, Средния Изток и Африка. У нас е в каталога на "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Албумът е последовател на едноименния дебют на  Слаш, продаден в над 100 000 копия само в Обединеното кралство, и на излезлия през ноември 2011 първи в кариерата му солов лайв проект Made In Stoke 24/7/11.

Слаш е сред най-емблематичните лица на световната марка за китари "Гибсън Лес Пол" и притежава около 300 уникални ръчно изработени инструмента.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички