Коледният концерт на Деси Тенекеджива напълно разпродаден


Коледният концерт на Деси Тенекеджива напълно разпродаден

3028

Билетите за коледния концерт "Деси Тенекеджиева и приятели" на обновената основна сцена на Варненския театър са разпродадени.

Както MySound.bg вече огласи, събитието ще се състои от 19.00 ч. на 13 декември.

4-метрови дантелено-светещи елхи ще бъдат част от магичната сценография на Огняна Серафимова. Общо 60 музиканти и артисти ще се изявят в морския град, използвайки над 1000 листа партитури.

Самата Деси ще се изпълни своята коледна мечта, представяйки музикалната си приказка заедно с маестро Страцимир Павлов, Симфоничния оркестър със звездите си Даниела Димова и Евгений Станимиров и варненския клубен идол Реджи. Основна роля ще има и атрактивният Gospel Сhorale с ученици от НУИ "Добри Христов", както и бендът на Деси, в който освен Страцимир, се подвизават барабанистът Валери Ценков, тромпетистът Нейко Бодуров и контабасистът Борис Казаков. Богатата мултимедия и малките балеринки от Детско-юношестката опера към Общински детски комплекс-Варна ще допринесат за коледната магия на сцената.

В репертоара на Деси и нейните приятели са едни от най-красивите и обичани в цял свят коледни песни: "White Christmas", "Jingle Bells", "Amazing Grace", "Silent Night", "Imagine" и други.

Концертът ще се излъчи по коледните празници в ефира на БНТ 2 и БНТ Свят, а през първите дни на новата година - и по БНТ 1.

Поради големия интерес спектакълът ще се повтори на 16 януари, като с него Държавна опера Варна ще открие официално Новата 2013 година.

Коледният концерт "Деси Тенекеджиева и приятели" ще се състои в Русе на сцена Опера на 27 декември, когато специален гост на Деси и Русенската филхармония ще бъде  откритието на X Фактор - Богомил. Коледните концерти "Деси Тенекеджиева и приятели" са част от традиционните коледни афиши на Държавна опера Русе и на Театрално-музикален продуцентски център Варна. Осъществяват се с подкрепата на Община Варна, Винарска изба "Етно", Bulgariautre.bg, хотел "Дунав Плаза" и Bridal Fashion.  Продуцент на проекта е NOVA Film - компанията на Деси Тенекеджиева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички