С Motorhead в студиото


С Motorhead в студиото

3992

Поредната книга в каталога на издателство Addix е за митичните рокаджии Motorhead (Моторхед).

Творбата "Motorhead: в студиото" - 100% oдобрена от знаковия Леми, ще бъде в продажба от 19 декември. Може да се поръча и чрез www.addix.org, като доставката ѝ е безплатна.

Motorhead е групата, която олицетворява рок-ен-рол начина на живот в пълния смисъл на думата и чиито албуми са се превърнали в класики, спечелвайки не само любовта на легиони фенове, но и "Грами" (Grammy).

Единствено в тази книга е проучено творчеството на бандата чрез ексклузивни интервюта и цитати от автобиографията на фронтмена - White Line Fever, които разкриват истинския работен процес на Motörhead в студиото.

Леми Килмистър (Lemmy Kilmister) е жива легенда – основател, вокалист, басист и текстописец. Той дава безпрецедентно разрешение на Джейк Браун за достъп зад кулисите на събитията около създаването и записването на 26-те албума на Motörhead!

С помощта на членове от групата, продуценти и екипи, които са работили с тях, тази книга разказва за първи път всички вълнуващи истории около албумите "Ace Of Spades", "Bomber" и "Overkill".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички