Зимна приказка от Future Sounds Of Sofia


Зимна приказка от Future Sounds Of Sofia

5926

Future Sounds Of Sofia обещават да разкажат едни от най-интересните дръм-ен-бейс истории, вдъхновени от красивата зима - Winter Tales.

Това ще се случи в столичния клуб Twins на 22 декември. Началото на партито е 22.00 ч.

Освен с качествена музика, организаторите се заричат да изненадват публиката с всяко следващо парти. За целта, към тях се присъединява най-новото попълнение на FSS Iustina. Тя е гласът, липсващото парченце от пъзела, който ще допълва сетовете на Robusus, Smartech, Pesize и Phirah.

Iustina е от Молдова, но запленена от нашия фолклор, идва да учи народно пеене в България. Именно тук открива и любовта си към електронната музика и желанието да експериментира с нея.

Към основния отбор на Future Sounds Of Sofia ще се присъединят още специални гости, които да нашепват любимите ви приказки.

Посетителите ще имат удоволствието да чуят най-новата продукция от Solid Circle (Digital Soul & Gomez), поднесена в разнообразен откъм стилове сет.

Другата изненада е виртуозът на Liquid звука - Funkware. Той издава за дълъг списък от лейбъли и меломаните трябва да се подготвят за много мелодичен и соулфул звук, както и произведена в България продукция.

В Winter Tales ще се включи и безспорно един от най-добрите ликуид артисти на българската сцена - Drumroll, която се отличава с богата плейлиста и съвършен микс при всяко нейно участие.

Входът за страната на приказките е 5 жълтици (5 лв).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички