Коледна изненада от Азис


Коледна изненада от Азис

4000

Азис също се разписа с песен, посветена на Коледа.

Звездата на "Диапазон Рекърдс" засне и видео към парчето "Коледа". Самият той е автор на музиката и текста на най-новия си проект, аранжиментът е на Мартин Биолчев. Записите са осъществени в студиото на Светослав Заров, който също помогнал много за доброто звучене.

Парчето има и клип, носещ празнично настроение. Той е поднесен с усмивка, за да бъде в унисон с емоциите, които провокира този красив период от годината. В лентата участват някои от най-близките приятели ня изпълнителя. Прекрасно присъствие демонстрират и чаровните деца от агенция Red Models. Във видеото роля изпълнява и домашният любимец на певеца – Мопси.

В тази компания снимките протекли изключително приятно и весело. Макар снимачният процес да продължил дълги часове, всички се забавлявали и не почувствали умора.

Азис признава, че имал идеята за такава песен от много отдавна, но вдъхновението дошло с настъпването на студеното време. Кралят на поп-фолка не крие, че зимата е любимият му сезон и той обожава да гледа навън, когато всичко е покрито със сняг и е бяло и чисто.

Коледа пък е най-красивият празник според изпълнителя и той винаги отказва ангажименти около тази дата, за да може да празнува с близките си хора. Обича да прекарва този празник в Париж или Виена, за да се потопи изцяло в коледната магия.

Интересното е, че Азис дотолкова се радва на коледните песни, че при него те звучат във всеки сезон. "Винаги, когато ми е хубаво, си пускам такива парчета. Карат ме да се чувствам страхотно, дори и през лятото", довери той.

С наближаването на празниците изпълнителят е особено развълнуван и зареден с положителни емоции. С интерес очаква и реакциите на публиката за новата песен.

"Пожелавам на всички да изживеят най-страхотните си мигове в края на тази година и да слушат моята "Коледа". С моята песен и клип пожелавам на всички да имат повече поводи за усмивки и да не забравят да показват любовта си към близките хора, при това не само на Коледа!", казва той.


Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички