Пъстри багри и етно емоции с Милена Караджова и компания


Пъстри багри и етно емоции с Милена Караджова и компания

5160

Интригуващ етно концерт, в който ще участват истински виртуози, предстои в Sofia Live Club на 17 януари.

Както MySound.bg вече огласи, родните ценители на изворния ни фолклор ще има среща с именити колеги по душа: Милена Караджова-вокал, Христина Белева-гъдулка, Петър Миланов-китари,тамбура и Петър Йорданов-Бъни-кахон.

Христина Белева (Булгара) и Петър Миланов представиха първия си албум - "На фокус", миналата година и и моментално впечатлиха Милена, която реши да се съберат и създадат общ проект. "Завладяващи ми се сториха лекотата и наслаждението, с което споделяха пиесите си! Естетиката на женственото присъствие - оригинално и характерно само за Хриси, в комбинация с енергичността и непредвидимостта на хрумванията на Пепи -музика, изпълнена с живот, радост и чувствителност... Пожелах си да пея с тях и ето ни сега на най-добрата лайв сцена", казва Караджова.
 
Още през лятото музикантите обединяват своите творчески умения и създават специална програма, с която подлудяват българи и чужденци. Сега обаче се фокусират над клубните си участия и умело заразяват с лудорията си гостите, свидетелстват запознати.

Какво да очакват присъстващите в Sofia Live Club? С едно изречение – народни, добре познати песни и авторски пиеси на Хриси и Петър, преплетени с прекрасния глас на откривателката на сродни души Милена и ритъма на Петър Йорданов-Бъни. Музикантът е добре познат от алтернативната сцена у нас като част от Оратница, DelPadre (екс–Румба Афисионадо) и редица улични пърформанси.

В репертоара на формацията са съвременни версии на фолклорни песни от цяла България, подвластни на идеята на музикантите да провокират публиката да участва в изявата и да съпреживява, а не само да слуша.

Билети - на място в деня на концерта: цена 10 лева.

Повече информация за музикантите - на:

http://www.belevaandmilanov.com/

http://www.facebook.com/pages/Acoustic-Soul-Trio/196215177076159?sk=info

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички