Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Депеш Мод на стадион Локомотив вместо на Георги Аспарухов


Депеш Мод на стадион Локомотив вместо на Георги Аспарухов

4599

Концертът на култовата британска банда Депеш Мод (Depeche Mode) у нас ще се състои не според първоначално обявеното място - стадион "Георги Аспарухов", а на столичния "Локомотив", известиха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис", които удържаха на обещанието си.

Както MySound.bg вече съобщи, промоутърите се зарекоха шоуто 1) да се състои на всяка цена и 2) да е анонсираната дата - 12 май.

Ето официалното изявление на СМЕ:

Хилядите почитатели на Депеш Мод у нас могат да си отдъхнат! Групата, която даде нов тласък на музикалното звучене ще има концерт в София в рамките на новото си турне през 2013. Наскоро обявеното от ръководството на футболен клуб "Левски" начало на реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов" за съжаление прави невъзможно провеждането на концерти там в близките две години. "София Мюзик Ентърпрайсис" съгласува с мениджмънта на групата различни варианти за нова локация. В крайна сметка се стигна до решението концертът да бъде на стадион "Локомотив", на който през 2006 се състоя първият исторически концерт на Депеш Мод в България.

Феновете на бива да се притесняват за своята сигурност.
 
"Преди да обявим новата локация, проведохме консултации и направихме всички необходими срещи с отговорните институции. Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор "В" и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт – 12 май 2013", заяви Иван Несторов, изпълнителен директор на СМЕ.

Подготовката около предстоящото събитие вече тече в пълна сила. Датата и началото на концерта си остават същите - 12 май, 20.00 ч. Многобройните фенове на Депеш Мод със сигурност могат да очакват невероятно шоу от Дейв Гахан и компания. Промяната на стадиона няма да се отрази на цените на билетите. Всички закупени досега билети ще важат за съответния сектор и ценова категория, без да имат нужда от презаверяване.

Концертите на Депеш Мод през 2013 ще са първите на живо след изключително успешното турне (Tour Оf Тhe Universe) през 2009/2010, по време на което триото изнесе 142 шоута и постигна разбиващи рекорди в продажбите с повече от 2.5 милиона изкупени билета.

Билетите за концерта на Депеш Мод са на цени от 50 до 130 лв.

Те могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, "Арена Армеец" и онлайн чрез www.ticketpro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички