Спечели оригинални артикули с логото на Bon Jovi


Спечели оригинални артикули с логото на Bon Jovi

5911

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Не един, не двама, а цели 7 от феновете на рока изобщо, конкретно - на Bon Jovi и на MySound.bg, получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНИ артикули с логото на легендарната американска банда. Предложението е от страна на нашите приятели "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (BEC), организиращи първия концерт на знаменитата банда в България. Както нееднократно информирахме, събитието ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 14 май.    

Артикулите - 1 тениска (на снимката), 1 стилна шапка и 5 химикалки, са от лимитирана серия - като за истински ценители, от официалния мърч на Jon Bon Jovi и Ко.
 
Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой е режисьорът на видеото към "Because We Can", първи сингъл от дългоочаквания нов албум на Bon Jovi - "What About Now"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Bon Jovi

Очакваме до 10.00 ч. на 13 февруари, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

След като актуалният сингъл на Bon Jovi - "Because We Can", атакува световните радиостанции на 7 януари, легендарните рокаджии регистрираха поредния си успех: парчето оглави класацията за сингли на iTunes в цели 12 страни.

Историята на клипа се преплита с още 3 други, които ще бъдат разкрити на феновете изненадващо. Подобно на тях, и обложката на сингъла предлага вълнуващо интерактивно преживяване чрез безплатната мобилна апликация Bon Jovi App, която може да бъде изтеглена от тук. Дигиталното изобретение съчетава ексклузивни новини за рок групата заедно със супермодерната технология за смартфони и таблети "увеличена реалност".

Междувременно, в столичния клуб Rock It продължава серията караоке партита "Можеш ли като тях?" за най-добър изпълнител на хитове на Bon Jovi. Събитието ще се провежда един път месечно в същото заведение, в три кръга, а на 26 април ще е финалното парти, на което между излъчваните всеки път победители ще се избере един, който ще отиде безплатно на концерта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички