Виж кой спечели покана за концерта на Alice Francis


Виж кой спечели покана за концерта на Alice Francis

4128

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Двама фенове на суинга, нео суинга и в частност на популярната поредица Smugglers Swing Club ще отидат на концерта на Alice Francis безплатно.

Организаторите на фиестата - The Smugglers Collective, предоставиха страхотния шанс да се доближите на ръка разстояние до Първата дама на новата суинг ера, която пристига със своя бенд за първата си изява в България. Събитието е в столичния клуб Mixtape 5 на 9 февруари. Вратите на заведението ще отворят в 21.00 ч., стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22.00 часа.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен австрийски диджей, продуцент, аранжор и бендлидер е откривателят на Alice Francis?

Вярното е: Parov Stelar (Паров Стелар).

Честито на: Антонина Георгиева и Магдалена Димова!
Smugglers Swing Club влиза в новата година с много актуална музика, интересни артисти и големи планове за бъдещето.

Първото събитие от винтидж поредицата за 2013 ще завърти ценителите в своята машина на времето към ерата на суинга и рок-ен-рола.

Специален гост на популярната серия този път ще бъде едно от най-актуалните имена на европейската електро суинг сцена, откритие на самия Parov Stelar и изгрявяща звезда от неговия лейбъл. Чаровната германка Alice Francis наскоро издаде дебютния си албум "St. James Ballroom" и заедно с групата си вече е покорила половин Европа като съпорт на имена като Parov Stelar Band и Caravan Palace.

Следващата дестинация за екзотичната вокалистка е България. "Нямаме търпение да се изявим в София, ще бъде изключително весело на първата ни среща с вас. Очакваме много хора в клуба, а наша приятна задача е да ги заредим с крайно положителна енергия", призна родената в Румъния певица в интервю за БНР снощи.

Междуврменно, все още можеш да сe сдобиеш с оригинални артикули с логото на Bon Jovi.

Виж как ТУКУспех на всички!  "Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички