Добре дошли зад сцената, на по питие


Добре дошли зад сцената, на по питие

4488

Добре познатият и емблематичен за мнозина столичани клуб Back Stage ("Бек Стейдж") отново отвари врати за качествената музика.

С богата програма от изпълнения на живо и страхотни музикални и разнообразни арт проекти, заведението дава сериозна заявка за една от най-актуалните дестинации в нощния живот на София.

След като в началото на месеца гостите на клуба успяха да видят Sofia Fusion Quartet и Преслава Мръвкова (Purcy), както и Rubikub, популярната банда на Гери Турийска, февруари предлага още много емоции на посетителите. На 8 и 9 февруари предстоят два концерта на неповторимите Ogi 23 (Оги 23) със специален гост Feel, които ще разтърсят сцената в своя неподражаем стил.

Както MySound.bg вече огласи, музикантите от Sevi (Севи) ще представят своето първо DVD с акустичен концерт на живо на 13 февруари, а в Деня на влюбените - 14 февруари, D2 ще взривят сцената със своя Love Rock.

На 15 февруари на сцената излиза Криста. Музиката ще бъде много фънки – утвърдените сингли на певицата "Това, което искаш", "Имам", "За теб", "Силна любов", както и кавъри на световни джаз, соул и фънк хитове на Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder (Стиви Уондър) и други. в уникални аранжименти, дело на Теодор Петков - Тото.

Един изключително интересен проект ще бъде показан за първи път на 16 февруари. Бившият вокал на група Сафо - Влади Михайлов, ще представи новата си банда – Vladi & The Lads.

Проектът Progressions Trio пък събира феновете на джаза на 19 февруари от 20..0 ч, а от 22.00 ч. ще се изявят Acoustic Soul.

Още - на:
http://www.facebook.com/pages/Back-Stage-Club/455115471197561?ref=ts&fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички