Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Росна китка музиканти в Къртицата


Росна китка музиканти в Къртицата

3932

Музиканти от различни стилове ще се омешат в дългоочакваното и интензивно рекламирано риалити шоу по TV7 - "Къртицата".

Сред 19-те випа, участващи в надпреварата за четвърт милион лева, са рапърът 100 Кила, назованият крал на поп-фолка Азис и колегата му Емануела, хитовата Рут Колева, както и Деян Неделчев - Икебаната, чието появяване е като че ли най-очакваното измежду авантюристите, поради простата причина, че  неговият, макар прост(оват) и крайно първосигнален типаж, не е медийно преекспониран като останалите.

Предаването, в което аудиторията ще има среща още с Николета Лозанова, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева и самия Денис Родмън, стартира в 20.00 ч. на 26 март, като ще бъде излъчвано всеки ден от понеделник до събота, пак от 20.00 ч.

Деян Неделчев (на снимката) наруши обещанието си да не се връща в България и се присъедини към звездната група на "Къртицата". Скандалният певец се зарече, че участието му ще бъде паметно. "Ще покажа какво е истинско шоу - там нямам конкуренция", категоричен е Икебаната.

"Срещнахме се с изключителни персонажи – хора от всякакви възрасти, с най-различни профили, като сега за нас предстои най-трудното – да изберем кои от тях ще получат шанса да живеят с любимите си звезди и да спечелят 250 000 лева", сподели психологът на формата Ани Владимирова в края на проведените кастинги.

"Искаме да благодарим на всички смели хора, които се явиха. Те доказаха, че желанието за приключения и жаждата за нови изживявания е неотменна черта на българите, дори по време на криза", коментират продуцентите на риалитито Иван и Андрей, които ще бъдат и водещи на шоуто.

Според информация на продуцентите, звездите вече започнали с претенциите.

Фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти и музикални инструменти – това са част от изискванията на участниците.

Виповете и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца, в които ще живеят в изолация от външния свят, категорични са от продуцентския екип. А дали той ще изпълни всичките им  прищевки,  ще стане ясно още утре довечера.
 
Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще се включат в шоуто. Това са домашните животни, с които ще съжителстват и за които ще се грижат 19-тимата авантюристи в "Къртицата" – рибите в езерото, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора. Звездите ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата.

Всеки от участниците вече е в пълна изолация в хотел в София и се приговя за едно от най-големите приключения в живота си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички