Метъл експерименти с екскременти


Метъл експерименти с екскременти

4311

Горграйнд зверовете от Плевен FBI Fecal Body Incorporated ще представят на живо новия си албум "Brown Love" в столичния рок-бар Fans от 19.00 ч. тази неделя.

Но не се заблуждавайте от романтичното заглавие на диска, нито от розите и красивия фейс на обложката. Ако се вгледате ще откриете, че са… ами, наакани!

Да, тук нещата отиват отвъд въображението на нормалния гражданин... И макар във Facebook http://www.facebook.com/events/141320172694458/ събитието да е обявено като "общодостъпно", няма да е зле да имате едно наум, че това не е концерт за всеки.

Изданието видя бял свят на 15 март чрез Bizarre Leprous Productions, а за промоутирането му се грижат от Mediaplan Group. Проектът съдържа 10 парчета, сред които кавъри на Corpse и Cock And Ball Torture, както и демото "Shitology" и мултимедия. Между другото, в състава на бандата влизат агенти от Corpse, Cocklush и Enthrallment

Довечера на сцената на клуба освен FBI Fecal Body Incorporated се се изявят легендите от София Past Redemption, както и "Happy Goregrind" извратеняците Menstrual Cocktail и дет метълите Impenitence и M.I.R.F..
 
Е, това е то, след като днес Плевен осъмнал в екскременти от вчерашния концерт там, днес дойде ред и на столицата и дано местният ъндъргаунд докаже, че е жив. А после и Варна ще предложи Varna Live Club за експеримента на утре, 29 април, а пловдивдският клуб Stage 51 отваря врати на 30 април.

Входът за всеки от концертите е само 5 кинта!

Заредете тоалетната хартия, пък да видим кой кого.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички