Деца до 10 години безплатно на грандиозното шоу The Wall


Деца до 10 години безплатно на грандиозното шоу The Wall

3765

Деца до 10 години ще влизат безплатно на концерта на Роджър Уотърс (Roger Waters) The Wall на стадион "Васил левски" на 30 август, съобщават от "София Мюзик Ентъпрайсис".

Интересът към спектакъла The Wall, който вече няколко години шества по големи и открити стадиони, е още по-голям. Няма по-мащабна продукция за последните години, за което свидетелстват многото награди и желането на феновете да го гледат отново и отново. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара. След консултация с мениджмънта на шоуто специално за феновете у нас,  "София Мюзик Ентъпрайсис" предлага още една уникална възможност.

Досега на концертите, организирани от "София Мюзик Ентъпрайсис", се допускаха безплатно деца до 7 години и до 120 см. Специално за The WallL деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно. Те обаче трябва да са с придружител, който задължително да носи със себе си декларация в съответствие с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места. Документите са достъпни на сайта на www.ticketpro.bg в секцията за концерта. Децата, навършили 10 години, и тези до 18 години ще влизат с билет, но също с придружител, попълнил декларация.

Както вече стана ясно, 15 български деца ще се качат на сцената, заедно с Роджър Уотърс. Те ще изпълнят с него класиката "Another Brick in the Wall". Късметлиите са вече избрани и наскоро започнаха репетиции за концерта. Освен че ще имат уникалната възможност да се качат на огромната сцена, каквато за първи път ще се строи на стадион у нас, те ще могат да се снимат с рок величието и ще получат автографи от него.

Когато през 1979 Роджър Уотърс създава "The Wall", един от най-популярните и обичани албуми за всички времена, той се опитва да се пребори със собствените си проблеми. Сред тях са грешните му решения, провалените бракове и неизменният страх от учителите, докато е дете. Тези автобиографични мотиви остават на заден план в грандиозното шоу The Wall. Посланието и интересите на Уотърс вече са много по-глобални и в спектакъла става дума за съпричастността му с хората по света, особено с тези, които живеят в конфликтни територии.

The Wall е грандиозно шоу с участието на актьори, музиканти, огромни марионетки и уникални ефекти. Също толкова драматичен е и албумът "The Wall", както и култовият филм на Алън Паркър (Alan Parker) от 1982. Пинк Флойд– Стената" (Pink Floyd The Wall), представящ рок звезда, която все повече се изолира от света чрез тухлите, с които изгражда "стената" около себе си.

У нас пък издателство "Изток-Запад" ще пусне луксозно издание на "Създаването на Pink Floyd – The Wall". Книгата проследява с вещина откъм факти и подробности, но и с невероятна селекция от илюстративен материал работата по филма на Алън Паркър, а предговорът в нея е написан от Роджър Уотърс.

Билетите за рок спектакъла The Wall са на цени от 65 до 180 лв.

Все още се намират и органичен брой пропуски по 30 лв., които могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната и на www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички