Почитаме Майкъл Джексън с благотворителен концерт и флашмоб


Почитаме Майкъл Джексън с благотворителен концерт и флашмоб

3944

Благотворителен концерт и флашмоб по повод 55-я рожден ден на Майкъл Джексън ще се състои за първи път в България.

Събитието е пред НДК от 19 часа на 29 август.

В проявата ще се включат много балетни формации и фенове. На концерта изпълнителите ще представят както песни от репертоара си, така и някои от най – големите хитове на Джако.

Средствата от благотворителния концерт са за закупуване на апаратура за УАГБ "Майчин дом". В програмата са едни от най-добрите български поп, рок, ар-ен-би и бийтбокс изпълнители.

Рожденият ден на Краля на поп музиката се отбелязва по цял свят, а със събитието пред НДК и България ще стане е част от почитането на покойния музикант, който щеше да навърши 55 на 29 август.

Флашмоб (на английски: flash mob или flashmob - в буквален превод "моментна тълпа" или "внезапна тълпа") е предварително запланувана и организирана масова акция, в която голяма група хора се появява внезапно на обществено място и в продължение на броени минути изпълнява някакво абсурдно действие, след което се разотива също така ненадейно, все едно нищо не се е случило, припомнят организаторите.

Това е особен вид представление, разчитащо на случайна публика.

Участниците създават внезапни, понякога абсурдни, понякога смешни ситуации, но изпълняват ролята си сериозно и отговорно с убеждението, че това, което правят, е напълно нормално и естествено.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички