Джордж Левендис: X Factor България има великолепно жури


Джордж Левендис: X Factor България има великолепно жури

4200

"X Factor България има наистина великолепно жури" – това каза човекът "X Factor" Джордж Левендис, шеф на Syco International , който отговаря за бизнеса на X Factor в цял свят.

Той е дясната ръка и най-довереният човек на създателя на формата Саймън Кауъл и като такъв, стои зад успеха на One Direction, Леона Луис, Оли Мърс и Джеймс Артър. Работил е още със световни музикални звезди като Бионсе, Джъстин Тимбърлейк, Пинк, Шакира, Foo Fighters, Kings Оf Leon, Сантана и Ъшър. Левендис е у нас, за да оценява талантите в X Factor и за да помогне в избора на новата музикална звезда на България.

Гостът не скри първите си впечатления от кандидатите, които е видял до този момент от прослушванията. Според него, нивото на претендентите е изключително високо. "В момента X Factor Великобритания навлиза в своя юбилеен десети сезон. Екипът на X Factor България има амбицията да направи втория сезон на шоуто изключително бляскаво и впечатляващо. Познавайки него, а вече и журито и тяхната работа досега, вярвам, че ще успеят да го постигнат", сподели още той.

Джордж Левендис пристига у нас по покана на Саня Армутлиева – именно той ще бъде нейният специален гост в поредния етап на шоуто – къщите на съдиите, помагайки  да избере най-добрите, които да продължат в музикалната надпревара. Какъв обаче ще бъде неговият избор и как ще оцени талантите, стигнали до този изключително важен етап, ще разберем със старта на X Factor, който ще бъде белязан два пъти от цифрата 9 – музикалното ще започне на 9 септември от 9 часа вечерта по Нова ТВ.

Специален гост на един от най-важните етапи в шоуто – къщите на съдиите, Левендис вече 22 години е едно от най-утвърдените и доказали се имена в телевизионния и музикален бизнес. Работил е в Ню Йорк, Лондон, Сидни, Атина и Йоханесбург и познава в детайли световния музикален бизнес и спецификите му в различните части на света. Бил е старши вицепрезидент на Sony BMG Global Marketing.  В продължение на няколко сезона е бил и съдия в гръцкото издание на риалитито, както и част от предаването Star Academy.

Междувременно стана ясно, че първият треньор на Кубрат Пулев отново е претендент в X Factor. Любен Петров – треньор по бокс, рейнджър в Камбоджа и сега – претендент за най-голямата музикална сцена,  се яви на предварителните кастинги, за да докаже, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си. Любопитното е, че той беше сред кандидатите и в първия сезон на X Factor, когато самият Кубрат Пулев му пожела успех в музикалната надпревара. Любен, който е един от "виновниците", поставили началото на шампионската кариера на Кубрат, има и доста други интереси – участвал е в различни военни мисии в Афганистан, Камбоджа и ЮАР и споделя, че именно музиката го е спасявала в трудните моменти в живота му.

По време на прослушванията на живо той за втори път успя да спечели журито на X Factor със своя талант и харизма и получи тяхното "да". Боксьорът стигна до тренировъчните лагери, но дали ще продължи към следващите етапи, предстои да разберем. Себе си той определя като победител, а предизвикателството X Factor – като поредния двубой, който е готов да спечели.

Повече информация за шоуто - на:

http://xfactor.novatv.bg

https://www.facebook.com/xfactorbulgaria

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички