Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

DJ Vadim заедно с Ladi 6 на фаталното парти в петък, 13 септември


DJ Vadim заедно с Ladi 6 на фаталното парти в петък, 13 септември

3605

Денят е петък, но това определено няма да е поредният обикновен петък!

И причината за това не е, защото е петък 13-ти, а защото ни чака страхотно музикални изживяване, микс от много соул, хип-хоп, фънк, реге, лирични вокали, брейкбийт, дръм-ен-бейс и какво ли още не, забъркан от EventEase, доказали майсторлък в нощните забавления и качествения саунд.

Към вече обявената банда от Нова Зеландия Ladi 6 в лайн-ъпа се присъединява легендарният парти звяр DJ Vadim, превърнал се в един от любимците на родната клубна сцена.DJ Vadim идва в страната с посланието "Don’t Be Scared", за да протестира  срещу системата с музика у нас !

Експлозивният DJ Vadim от Ninja Tunes е добре познат на българската публика.

Родeн в Русия, израснал в Лондон, а понастоящем базиран в БерлинDJ Vadim определено не признава стиловите ограничения и рамки, а смело се гмурка в музикални търсения и експерименти. Обожава добрия звук и да е зад пулта, а най-много обича да кара хората да се забавляват и едвременно с това да отправя и своите социални послания към тях. Не спира да пътува и да търси качествена публика от всички континенти.

Последният му 6-ти солов албум от края на 2012, вдъхновен от „Арабската пролет“, е озаглавен "Don’t Be Scared", „тегли” една блажна боя на стената на вече прошарения от времето хип-хоп и е посветен на протеста като инструмент за промяна на наложени и потискащи хората режими по света, на човешката сила да се бори срещу тях, за да изтрие статуквото и посее нещо по-добро  – напълно в тон с настроенията в страната!

Музикалната авантюра на DJ Vadim има над 20-годишна история, обиколил е повече от 70 държави и излизал на сцената над 2 500 пъти. Работи с установени и изгряващи таланти, преминавайки границите на континенти, езици и култури. За DJ Vadim няма правила. Музикалния му репертоар  включва хип-хоп, трип-хоп, соул, фънк, грим, реге, дъб и бас. Продуцирал е много индивидуални и съвместни албуми ("Ninja Tune", "Jazzfudge", "Wordsound", "BBE"), работил е с различни музиканти, певци и групи, включително и DJ Krush, Стиви Уондър, The Roots, Prince, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Sly And The Family Stone, Fat Freddy’s Drop, Super Furry Animals, Paul Weller и много други. Освен това е формирал и продуцирал редица групи: The Bug, The Isolationist, The Russian Percussion, One Self and The Electric. Навлизайки в света на радиопредаванията, шоуто на Vadim "Around Тhe World In 8 Relays", което се излъчва по BBC World Service, е номинирано за наградата Sony, а новото му месечно шоу в Mixcloud.com е едно от най-големите в платформата.

Събитието на 13 септември ще стартира бандата Ladi 6, която пристига в Мixtape 5 директно от Нова Зеландия. Каролине „Лади” Тамати и Брент Паркс ще се качат на сцената, за да ни понесат  в дълбините на органичния хип-хоп и соул. Бандата има три албума, като последният е повече от парещ – "Automatic" излезе едва на 23 август тази година, а вече покорява феновете на ъндърграунд саунда по света. Ще се насладим на новозеландски свеж полъх в музиката. Пък кой знае – може шестицата в края на името да е там, защото след всяко слушане няма как да не се чувствате „на шест”.

Билети: "Рано пиле" – 10/15 лв. само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" 43) или резервирай на 0886 33 33 67.

Стандартни билети - 15/20 лв. в Билетен център, НДК, и онлайн в мрежата на Eventim.bg ("Германос", "ОМВ", "Пикадили" и други), Ticketportal.bg ("Офис 1" и Booktrading) и Тixgate.com (касите на ЕasyPay).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички