Загряваме за Hypocrisy с бразилците Unearthly


Загряваме за Hypocrisy с бразилците Unearthly

4044

Официалното подгряващо парти за концерта на Hypocrisy ще се състои в столичния клуб 8 Ball от 20.00 ч. на 21 септември, информираха организаторите на събитието BGTSC.

Основни участници във вечерта са бразилските блек/детметъли Unearthly, траш метълите Путь Солнца (Русия) и метъл/рок/фюжън бандата Melancholy (Русия).

Представилите билети за концерта на Hypocrisy, Hatespere и Diabless освен че ще получат предимство на входа, ще могат и да го посетят срещу 5 лева. За всички останали цената е 10 лева. Пропуски за шоуто на 22 септември ще могат да бъдат закупени и на място, в случай на наличност в системата за продажби.

Билетите за концерта Hypocrisy, Hatespere и Diabless - ексклузивно в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos,Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Първите 35 билета на специална промо цена от 35 лева отдавна свършиха. В момента  пропуските се продават на  цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape 5, цената им ще е 50 лв.

Предстои оповестяването на още подробности!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички