15 години Уик, уик, уик, Уикеда, Уикеда!


15 години Уик, уик, уик, Уикеда, Уикеда!

4541

За всички, които обичат забавните вечери, наближава едно изключително парти, по време на което зевзеците от Уикеда ще празнуват с голям концерт и много приятели.

Концертът на бандата е обявен в популярния столичен клуб "Маймунарника" в Борисовата градина от 20.00 ч. тази събота, 21 септември.

Мотивираща и вдъхновяваща ги, музиката властва в сърцата на групарите вече 15-та година и ги води към пубертета на творческия им заряд. "Точно 15 години, 6 дни и 19 часа от началото се навършват в 20.00 ч. на 21 септември", поясни с усмивка за MySound.bg китаристът Росен Григоров.

Младежкият дух на Уикеда ще щурее и ще ви владее цяла вечер. Специалният подарък е окончателната версия на парчето "Тинтява 6", на което момчетата подготвят и видео, и което обра овациите на публиката преди няколко дни, когато люляха сцената преди появата на Manu Chao La Ventura.

Изненадите на рождениците не свършват с това. В концерта ще вземат участие още две банди - Aftertaste и 7едем. За тези, които познават Aftertaste добре и следят всяка тяхна изява, знаят, че на живо те са енергиен вулкан и всяка песен от албума им "Grow Up"" го доказва.

Група 7едем ще поднесе своя коктейл от латино, реге, боса-нова, самба, рок и фънк, продължавайки да ни припомня горещите летни вечери. Присъстващите ще чуят и най-новата песен на формацията - "Моето момиче".

Виж клипа ТУК!

Трите банди ще разтанцуват крачетата ви, затова препоръчваме удобни обувки и широки усмивки. Всеки гост на концерта получава безплатно питие (Jack Daniels) на входа, уточниха от управата на заведението.

"Е, не е задължително да се напием, по-ваажното е да се повеселим заедно. И дано времето е милостиво, да не трябват чадъри, а само ти-шърти с тънък, но дълъг ръкав", каза Григоров.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички