Всичко за концерта на Hypocrisy, Hatesphere и Diabless


Всичко за концерта на Hypocrisy, Hatesphere и Diabless

3983

Броени часове остават до един от най-очакваните концерти у нас за тази година: българската дата на End Of Disclosure Tour 2013 в подкрепа на едноименния последен албум на легендите Hypocrisy (Хипокриси), издаден тази година.

Една от най-обичаните шведски дет метъл банди, начело с една от най-харизматичните фигури на скандинавската сцена - Peter Tagtgren (Петер Тегтгрен), пристига заедно с кралете на датския траш метъл - Hatesphere, в деня на шоуто, по покана на BGTSC.

Както MySound.bg нееднократно информира, то ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 22 септември, неделя.

Гостите ще останат няколко часа след това в зоната на клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете, посетили концерта.

Бандите са изключително строги в изискванията си към озвучаване, осветление и видеозаснемането на шоуто! В същото време са скромни в изискванията си към "екстрите" и менюто, включващо различни видове плодове, сандвичи, пици и топли ястия. Останалата част от кетъринга изобилства от кафе, чай, видове млека, сокове, енергийни напитки, бира, "диджестиви" и висококалорични напитки.

В неделя, 22 септември, вратите на клуба ще отворят в 20.00 часа, като първи на сцената в 20.30 часа ще се качат родните любимци Diabless. В 21.15 часа кралете на датския траш метъл Hatesphere ще стартират първата си изява в България, а в 22.30 часа Peter Tagtgren и компания ще "взривят" Mixtape 5.
 
700 билета бяха пуснати в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO груп Usit Colors,  магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

Оставащите пропуски се продават на цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape 5 ще струват 50 лв.
 
ВАЖНО! Пропусквателен режим:
http://on.fb.me/YDzVEe

Видеообръщение от Hypocrisy:
http://www.youtube.com/watch?v=vc86pZYZqK8

Припомняме, че официалното подгряващо парти за концерта ще се състои в столичния клуб 8 Ball от 20.00 ч. тази вечер с участието на бразилските блек/дет метъли Unearthly, траш метълите Путь Солнца (Русия) и метъл/ рок/фюжън бандата Melancholy (Русия).

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички