Dog Eat Dog в София! Бау!


Dog Eat Dog в София! Бау!

3838

hcspirit.com става на 10 години през декември, но веселията по този повод започват два месеца по-рано и по-точно на 13 октомври.

Това е датата, на която у нас ще се развихри култовата американска банда Dog Eat Dog! Концертът ще е в голямата зала на клуб Mixtape 5.

Билетите са в продажба с крайно ограничен тираж - 700 броя, така че нека всеки се подсигури навреме, приканиха организаторите. Цената им е по 30 лева. В случай, че изобщо останат бройки на входа, което е малко вероятно, те ще са по 35 лева.

Заедно с гостите ще свирят и българските групи C4 и Всеки следващ ден.
Лица, ненавършили 18 години, ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и нотариално заверена декларация.

Част от местата за продажба, са офисите на M-tel, Office 1 Superstore, OMV, клуб "Строежа", бар "Петък", "На тъмно" и, разбира се, онлайн от http://web.ticketstream.cz/bgts/book.schedule.jsp?event=41612&start_group=1.

Бандата идва специално и единствено за шоуто си в България, като това е единствената нейна дата в Източна Европа. Поради тази причина се очаква и голям интерес от съседните държави.

Dog Eat Dog съществуват от 1990, появявайки се като поредното отроче на хардкор сцената в Ню Джърси. Не след дълго обаче музикантите започват да създават свой собствен стил и стават една от първите банди в света, които смесват хардкор и пънк с хип-хоп, ска и фънк, добавяйки и саксофон.Както MySound.bg вече писа, бандата бе обявена в афиша на първото издание на фестивала Elevation, което обаче не се състоя.

Подгряващите групи можеш да чуеш на следните линкове:

C4

https://www.facebook.com/c4sofia
http://youtu.be/fW6kaiH_jWo

Всеки следващ ден

https://www.facebook.com/vsekisledvashtden
http://youtu.be/aVuWTAvYRwY

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/558141624246702/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички