Българската супергрупа No More Many More представя първо видео


Българската супергрупа No More Many More представя първо видео

6872

Актуалната банда No More Many More ще представи първото си видео, което е към парчето "Тук някъде", на тържествена премиера с концерт в столичния рок-бар "Тънка червена линия".

Рок-ен-рол празникът започва в 22.00 ч. на 12 октомври, събота.

Супергрупата изстреля "Тук някъде" преди няколко месеца, а песента се завъртя по радиостанциите и натрупа популярност сред феновете.

No More Many More е състав, в който участват добре познати музиканти от Skre4, Saltriver и Радула. За представянето на своето първо видео те са подготвили едночасов сет от авторски парчета на български език. Групарите имат 10 авторски парчета, работата по които довършват при Кирил Янев в студиото на Балканджи.

Веднага след No More Many More на сцената се качват момчетата от Casual Threesome с добре познатата комбинация от оригинални песни и кавъри на любими рок парчета.

"Тънка червена линия" е в квартал "Зона Б5" на ъгъла на улиците "Партений Нишавски" и "Българска морава“. Барът разполага с билярд, джаги и дартс, а предоставя и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът разполага със сцена, на която се изявяват рок групи и диджеи.

Много от редовните посетители на "Тънка червена линия" го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рок-ен-рола.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички