DJ Emil Prize представя Camp Sessions на Flair Fabrica 126


DJ Emil Prize представя Camp Sessions на Flair Fabrica 126

4776

Третото състезание за професионален Flair Tending в България - Flair Fabrica 126, ще събере най-изявените бармани у нас.

Надпреварата за най-добър флеър барман ще се проведе на 17 октомври, четвъртък, в ърбън атмосферата на "Фабрика 126" в София, намираща се на улица "Мария Луиза" № 126.

В 19. 00 часа почитателите на флеъра и самите състезатели ще подгрява DJ Emil Prize с едно от най-емблематичните музикални партита - Camp Sessions. В 21.30 часа всички фенове на атрактивното барманско изкуство пък ще могат да станат свидетели на зрелищния финал, последван от надпревара в самостоятелната категория за най-добро движение - Best Move.

Целодневното събитие ще концентрира уменията и таланта на бармани с дългогодишна практика, участвали в редица престижни международни състезания, а експертният състав на журито ще се състои от родните гурута в дисциплината - Атанас Проданов и Найден Тасев, основатели на "Българска флеър лига".

Състезанието ще се проведе в два основни етапа – квалификация и финал. Освен основната надпревара, организаторите на Flair Fabrica 126 ще предложат също уникалната възможност за 20 от барманите – миксолози, да се включат в майсторски клас с водещ лектор Драгомир Иванов - основател на Българска барманска Гилдия.

В допълнение на съпътстващите активности по време на състезанието ще бъде обособена и напълно безплатната FunZone, в която всички посетители и участници ще могат да се позабавляват, играейки джаги или конзолни игри.   

Флеърът е най-трудната и впечатляваща барманска дисциплина - атрактивното барманство съчетава рутина и жонгльорски умения, прилагане на нови и сложни движения и трикове и прецизни жестове на поднасяне. В световен мащаб флеър дисциплината датира още от далечната 1855, когато легендарният Джери Томас – Професорът, миксира със завидни умения уиски с вряща вода. Той кръщава своя коктейл Blue Blazer. Професорът е автор на първата книга в барманството - How To Mix Drinks"(“Как да смесваме напитки“). В България началото на 90-те години поставя началото на флеър тенденцията сред барманските среди, поставена от Антон Димитров – Карибата, който превръща барманството в истинско изкуство.

Програма на Flair Fabrica 126:

11:00 – Регистрация на състезателите

11:00 – 13:00 – Подготовка

13:00 – 13:30 – Брифинг на състезателите

13:30 – 15:00 – Квалификации

17:00 –19:00 – Майсторски клас за бармани–миксолози

19:00 – DJ Emil Prize (Camp Sessions)

19:30 – Посрещане за журналисти

20:00 – Състезание за журналисти

21:30 – Финал

23:00 – Best Move

23:30 – Награждаване

Записването за участие продължава, а крайният срок за регистрацията е 17 октомври.

BeverageCatering e първата фирма в България, предлагаща кетъринг за напитки, концентриран изключително в предлагането на професионална барманска услуга. Утвърден лейбъл в организирането на големи събития и партита. Разполага с голям набор от опитен персонал както в барманството, така и в организирането, логистиката и реализирането на всеки проект.

Основателите на Beverage Catering и организатори на Flair Fabrica 126 - Станимир Пеев и Александър Симеонов, са бармани с близо 15-годишна практика.

Дългогодишни състезатели, финалисти и победители с многобройни участия във флеър състезания.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички