Downslot откриват есенно-зимния концертен сезон


Downslot откриват есенно-зимния концертен сезон

4341

Downslot откриват есенно-зимния си концертен сезон на любимата за много музиканти сцена в софийския клуб JetRock.

Събитието е от 22.00 ч. на 26 октомври (събота). По време на лайфа  освен хитовете "God Is War" и "We Will Rise", феновете ще могат да чуят за първи път парчета от предстоящия албум на бандата. Преди Downslot да взривят сцената, публиката ще види група Deity, новият проект на Цецо Пейчев (Suffer H), чийто сет включва интересен подбор от кавъри и авторски песни.

Вход: 6 лв. На място посетителите ще могат да закупят албума на Downslot - "God It War", както и специални тениски на бандата.
 
Downslot са сформирани през 2008. Бандата е направила десетки концерти в различни градове на България, с което си е спечелила много верни фенове.

През 2011 рокаджиите се наредиха сред победителите във второто издание на конкурса Jack Daniels Battle Оf Тhe Bands. Дебютният им албум "God Is War" излиза на 23 юни 2012. Той съдържа седем парчета, всяко от които е добър пример за тежък модерен метъл с две китари, бързи барабани и гневни вокали.

Авторитетният метъл журналист Джоел Макайвър (Metal Hammer, Rolling Stone, автор на книги като "Истината за Metallica" и "Кървавият райх на Slayer") коментира албума така:"Downslot са доказателство, че метълът е жив и вирее добре в Източна Европа."

Downslot са:
Иван Делибалтов – китари
Васил Андонов – китари
Стоян Илиев – барабани
Илиян Шиклов – бас/вокали

Downslot във Фейсбук:
 
https://www.facebook.com/Downslot

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички