Теди Кацарова vs Николета в Африка: звездите сигурно са полудели


Теди Кацарова vs Николета в Африка: звездите сигурно са полудели

4123

Вторият дуел между Николета и Теди Кацарова в "Африка: звездите сигурно са полудели" предстои довечера, след като двете дами показаха равни възможности в поставената им задача миналата седмица.

Николета се доказа като силен играч в голям брой дуели. Дали Кацарова ще сбъдне мечтата на участниците да я изгони, или ясновидката за пореден път ще победи, ще стане ясно от двучасовия епизод в ефира на bTV от 20.00 ч. на 4 ноември.

След раздялата с една от участничките, звездите ще имат възможност да отхвърлят напрежението като пострелят с въздушна пушка по един от най-разпространените предмети в Африка – кутийка безалкохолно. В това предизвикателство се стига до дузпи между Юлиан и …, Актьорът за пореден път показва много добри спортни умения, но наградата от изпитанието го изправя пред много труден избор – той трябва да реши дали да чуе послание от близките си или да се лиши от това изкусително предложение и да го предостави на всеки един от останалите участници.

Не само приятни емоции очакват участниците. В понеделник те ще имат и една много опасна среща – тази със зловещия господар на Калахари – черния скорпион. Звездите ще се запознаят с него от близо, като на някои от тях ще им се наложи дори да го вкусят. Милена се оказва най-безстрашна, но дали в крайна сметка тя ще спечели състезанието или някой от мъжете все пак ще изненада останалите участници, ще стане ясно в понеделник вечер.

След всички трудности и изпитания, звездите ще трябва да се изправят един срещу друг в поредните елиминации.

Ще се повтори ли сцената от миналите номинации, след като вече знаят каква е наградата на финала?

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички