Теди Кацарова аут от Африка: звездите сигурно са полудели


Теди Кацарова аут от Африка: звездите сигурно са полудели

4759

Теди Кацарова отпадна от "Африка: звездите сигурно са полудели".

Както MySound.bg писа, певицата се изправи на елиминации с ясновидката Николета в поредното издание на риалитито. Двете трябваше да построят кули от камъни.

Кацарова е убедена, че, макар и да напуска, може да издържи на всичко след преживяното на Черния континент, сподели изпълнителката в предаването "Преди обед".

Сашо и Деси показаха какви са били първите реакции на Теди след кацането й на летище "София", как близки и приятели на звездата са я посрещнали и защо повече никога няма да яде ориз и картофи. Певицата разказа с какви очи е видяла родината след близо месец престой в Африка, как се е научила на оптимизъм след пребиваването си в там, колко е важно да имаш приятели, където и да се намираш. Това е и една от причините всички участници в шоуто да се срещат почти всеки ден след завръщането си у нас.

В студиото певицата разкри още, че след срещата си с бушменчето Алекс вече се замисля дали не е назрял моментът да стане майка.

Тя има подкрепата на своите близки и на своя приятел, който първоначално бил против нейното заминаване за Африка и участието й в риалитито.     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички